Cote & Ponturi Pariuri UFC 257: Poirier vs. McGregor 2

Dustin Poirier îl va înfrunta pe Conor McGregor în cadrul UFC 257 de pe 23 ianuarie 2021 (meciul va fi transmis pe 24 dimineața în România). Va fi primul mare eveniment din cadrul UFC din acest an, iar câștigătorul, cel mai probabil, va lupta pentru titlul la categoria lightweight rămas vacant după retragerea lui Khabib Nurmagomedov.

Cote Pariuri Dustin Poirier vs Conor McGregor 2

Irlandezul McGregor pornește favorit clar, după ce primul meci dintre cei doi s-a terminat cu un KO din partea acestuia în prima repriză. Iată ultimele cote la pariuri pentru câștigătorul luptei:

Ponturi Pariuri UFC 257 – Poirier vs. McGregor 2

Având în vedere stilul ambilor luptători, cel mai simplu pronostic ar fi faptul că lupta nu va merge până la capăt. Cota pentru acest rezultat însă este prea mică, undeva în jur de 1.25.

Mi-e foarte greu să cred că Poirier poate produce surpriza având în vedere impredictibilitatea lui McGregor și puterea acestuia de a face KO orice adversar. Chiar dacă Poirier a evoluat față de prima luptă, nu are în arsenal prea multe unelte prin care să-i pună probleme irlandezului.

Conor McGregor are o cotă destul de bună la Unibet pentru rezultatul final, 1.40, dar mai atractiv mi se pare o victorie a acestuia prin KO/TKO/submitere, la cota 1.60 la Betano.


Vezi mai multe cote la Betano

Ultima actualizare: