Cote & Ponturi Pariuri UFC 254: Khabib vs Gaethje

Comparăm ultimele cote la pariuri și oferim ponturi pentru lupta principală din cadrul UFC 254 dintre Khabib Nurmagomedov și Justin Gaethje. Evenimentul are loc pe 24 octombrie în Abu Dhabi, iar main card-ul va începe la ora 21:00 a României, Khabib vs Gaethje fiind preconizat a începe la mijlocul nopții.

Cote Pariuri Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje

Va reuși Khabib să-și mențină recordul perfect 0 înfrângeri? Iată ce cote oferă casele de pariuri online în acest moment:

Khabib pornește favorit clar, fiind văzut cu peste 75% șanse de a ieși învingător și a ajunge la 29 victorii în cariera sa de MMA.

Ponturi Pariuri Khabib vs Gaethje

Deși Justin Gaethje va fi cel mai puternic test pentru campionul rus, nu este nicio surpriză că majoritatea îi dau puține șanse de câștig. Khabib a dominat toate luptele și a reușit să-și ajusteze tacticile chiar și când au apărut unele provocări, precum în lupta cu Al Iaquinta. Modul în care își ține oponenții la pământ și își folosește abilitățile de wrestling îl face aproape invincibil, după cum o arată și recordul său de 28-0.

Justin Gaethje a fost de două campion în wrestling în statul Arizona în liceu și a participat la cel mai înalt nivel în competițiile dintre universități. Pe lângă posibilitatea de a se apăra mult mai bine în fața lui Khabib față de alți oponenți, are și abilități excelente de box, un croșeu de stânga incredibil și lovituri de picior extrem de puternice. O luptă în picioare ar fi ideală pentru el, însă cu siguranță Khabib va face ce știe cel mai bine: va încerca să-l ducă cât mai aproape de cușcă, să închidă distanța și să-l domine la pământ.

Chiar dacă va putea să apere primele încercări de takedown, provocarea va fi să reziste timp de 25 minute. Asta a spus și Khabib în ultimele zile, subliniind diferența dintre wrestlingul american și cel din Dagestan: “Dacă voi încerca să-l duc jos și va reuși să se apere, voi reîncerca toată noaptea. Asta e diferența dintre wrestlingul din America și cel din Dagestan. Ei sunt foarte buni când stau în picioare, dar când îi apuc eu, se schimbă situația. Justin știe mai mult wrestling decât Dustin și Conor. Va fi puțin mai greu. Dar m-am pregătit să încerc să-l duc la pământ de 100 de ori sâmbătă seara“.

Prevăd așadar o victorie a lui campionului curent. Cota nu este foarte mare, fapt pentru care propun un pariu mai sigur la cota 1.30 pentru victoria lui Khabib și unul mai riscant la cota 1.91 pentru victoria lui Khabib prin finalizare (KO, TKO, imobilizare sau descalificare).

Pronostic 1 (la sigur)

Pont: Khabib Nurmagomedov câștigă
Cotă: 1.30
Casă de pariuri: Betano


Vezi mai multe cote la Betano

Pronostic 1 (mai riscant)

Pont: Khabib Nurmagomedov câștigă prin finalizare
Cotă: 1.91
Casă de pariuri: Unibet

Vezi mai multe cote la Unibet

Întrebări frecvente despre UFC 254

Cine este favorit să câștige dintre Khabib și Gaethje?

Campionul actual Khabib Nurmagomedov are o probabilitate implicită de 75% de a a câștiga lupta contra lui Justin Gaethje.

Care sunt cele mai bune cote?

Cea mai bună cotă pentru Khabib este 1.32 la Unibet, iar pentru Gaethje 3.65 la Betano.

Unde poate fi urmărit Khabib vs Gaethje în România?

Gala UFC 254 va fi transmisă de Look Sport 3, pe 24 octombrie, de la 21:00.


Ultima actualizare: