Cote & Ponturi Pariuri UFC 253: Adesanya vs Costa

Vezi ce cote oferă casele de pariuri pentru lupta principală din cadrul UFC 253 dintre Israel Adesanya și Paolo Costa, alături de analiza și predicțiile noastre. Evenimentul are loc sâmbătă noaptea (dumnică dimineața la noi) în Fight Island (Abu Dhabi).

Neo-zeelandezul Israel Adesanya își va apăra pentru a doua oară titlul UFC la categoria middleweight împotriva brazilianului Paolo Costa, ambii luptători fiind neînvinși în cariera MMA. Adesanya este un fost luptător de kickboxing extrem de tehnic, ce vine după o luptă contra lui Yoel Romero în care nu a căutat schimbul de lovituri foarte mult, mizând pe contra-atac. Cum Yoel Romero nu a înaintat și nu a forțat aproape deloc, meciul a fost plictisitor, Adesanya învingând la puncte.

De cealaltă parte, ultima luptă a lui Costa a fost cu același Yoel Romero, cei doi făcând spectacol timp de 3 runde continuu, decizia de puncte fiind acordată în cele din urmă brazilianului. Aceasta a fost și singurul meci pentru Paolo Costa ce s-a terminat înainte de timpul regulamentar: în cele 13 lupte ale sale, 11 au fost terminate prin TKO, una prin submitere, iar ultima prin decizie. Astfel, apare și primul mare semn de întrebare în dreptul abilităților sale: dacă nu va găsi puterea de a-l finaliza prin TKO sau submitere pe Adesanya, va reuși să mențină un ritm alert mai mult de 3 runde sau va pierde din viteză și putere spre final?

Israel Adesanya are un CV mai impresionant, el reușind să învingă atât la puncte, cât și prin KO oponenți precum Derek Brunson, Anderson Silva, Yoel Romero, Kelvin Gastelum și Robert Whittaker. Experiența mai vastă și abilitatea de a fi mai calculat în lovituri îi oferă acestuia prima șansă în meciul de sâmbătă.

Cote Pariuri Israel Adesanya vs Paolo Costa

Casele de pariuri îl dau drept favorit pe Adesanya:

Ponturi Pariuri: Pronosticul nostru pentru Adesanya vs Costa

Deși Paolo Costa este extrem de agresiv și ține o presiune constantă, având o statistică de 8.43 de lovituri seminficate pe minut, în fața lui Israel Adesanya asta poate însemna și multe oportunități de lovituri precise și puternice ce pot aduce un KO, în special în rundele 4-5. Neo-zeelandezul are în arsenalul său mai multe arme pe care le poate folosi, iar cu trecerea timpului de luptă acestea își vor spune cuvântul tot mai mult. Mizăm astfel pe o victorie înainte de timpul regulamentar pentru Isarel Adesanya.

Pronostic: Adesanya câștigă prin KO, TKO sau descalificare.
Cotă: 2.40
Operator: Unibet

Vezi mai multe cote la Unibet

Predicțiile altor luptători pentru UFC 253

Iată ce spun alți luptători din cadrul UFC despre acest duel:

  • Leon Edwards: “Cred că Izzy va învinge. Costa e periculos pentru 2-3 runde, dar după asta își pierde din suflu și încetinește. Va fi o luptă bună și spectaculoasă. Dar cred că Izzy este mult prea precis pentru el și va obține victoria.”
  • Ben Askren: “Cred că Adesanya va câștiga. Va reuși să lovească mai precis și se va mișca puțin mai bine. Dar nu m-ar șoca să gândesc greșit.”
  • Dan Hooker: “Israel, cea mai ușoară luptă de la UFC 253. Cred că va fi o luptă de o singură parte. Costa e un luptător musculos și puternic, dar încet. Va înainte și va primi lovituri constant. Dacă ar fi să creez un caracter care să fie bătut ușor de Adesanya, el ar fi destul de aproape”.

Ultima actualizare:

Oferte Speciale Octombrie