Cote & Ponturi Pariuri Tyson vs Roy Jones

Update: Deoarece meciul a fost stabilit ca unul de “expoziție”, fără arbitri care să puncteze scorul, casele de pariuri au închis posibilitatea de a paria. Inițial, Mike Tyson era văzut favorit cu 60-65% șanse de câștig.

Ce cote au la pariuri Mike Tyson și Roy Jones Jr. în meciul de box de pe 29 noiembrie 2020 (dimineață pentru România)? Analizăm șansele celor doi pugiliști și oferim un pont de pariu pentru cei ce vor să câștige de pe urma acestui meci.

Deși toate discuțiile pornesc de la faptul că meciul nu va fi unul real, cei doi pugiliști nu vor purta căști de protecție, iar câștigătorul va primi o centură nouă di npartea WBC numită “Forntline Battle”.

Cote Pariuri Tyson vs Jones

Iată ultimele cote de la casele de pariuri online pentru câștigătorul acestui meci:

Deși mai multe case de pariuri online aveau inițial cote pentru acest meci, momentan doar Unibet a păstrat piața deschisă.

Ponturi Pariuri Mike Tyson vs Roy Jones Jr.

Mike Tyson a pornit favorit atât la pariuri, cât și la predicțiile altor luptători de box, încă de când a fost anunțat oficial duelul său contra lui Roy Jones Jr. Puterea lui de KO și faptul că a rămas mereu la divizia heavyweight, pe când Roy Jones a luptat la 4 categorii de-a lungul carierei par a fi principalele avantaje. Cu toate acestea, faptul că ultima sa victorie a fost în 2003 (ultima luptă în 2005) atestă o incertitudine clară asupra a condiției sale fizice.

Având în vedere că orice analiză este de prisos datorită inactivității celor doi pugiliști și vârstei înaintate, a paria pe victoria unuia sau altuia pare o chestie de noroc. Singurul pronostic pe care ar merita să pariem este faptul că lupta nu ajunge până la capăt. Un KO sau un simplu abandon par variante mai certe. Cum însă casele de pariuri au suspendat această piață, așteptăm până în weekend să vedem dacă numărul de runde sau metoda victoriei vor fi disponibile spre pariat.

Ultima actualizare: