Ponturi Pariuri Alegeri Locale 2020

Mai sunt doar câteva zile până la alegerile locale de pe 27 septembrie 2020, iar cursa pentru Primăria București și a celorlalte sectoare din Capitală pare mai strânsă decât ne-am fi așteptat. Vom prezenta aici câteva sfaturi și ponturi despre cum poți paria pe alegeri, vă vom arăta pariurile plasate de noi și ce bonusuri oferă agențiile pentru clienți noi.

Ce trebuie urmărit la pariurile pe alegeri locale

Pariurile pe evenimentele politice sunt printre preferatele noastre, deoarece cotele sunt de obicei create pe baza sondajelor și a opiniei mass-media, iar aceste sondaje au o marjă de eroare destul de mare, uneori fiind complet eronate, precum s-a întâmplat în 2016 în alegerile prezidențiale din SUA, când Trump a fost cotat cu sub 40% șanse de câștig chiar și în ziua alegerilor.

Dacă analizăm istoricul cotelor pentru Primăria București vom vedea că primele cote au fost de 1.40 pentru Nicușor Dan și 2.40, ele rămânând aproape neschimbate timp de câteva săptămâni (de la mijlocul lui august până pe 16 septembrie), când au apărut primele sondaje cu privire de intenția de vot. Mass-media și casele de pariuri îl dădeau favorit clar pe Nicușor Dan, deși nu a existat niciun sondaj serios care să ateste acest lucru. Astfel, de pe 17 septembrie cotele s-au echilibrat, Nicușor Dan având ~1.75 și Gabriela Firea ~2.00.

Prima oportunitate a acestor alegeri a fost să prinzi o cotă pentru Gabriela Firea de peste 2.40, ce era mult mai mare față de șansele ei reale de a câștiga alegerile, iar apoi să faci cash-out sau să urmărești o oportunitate de arbitraj.

Oportunități de pariuri sigure

Pe 16 septembrie a apărut prima posibilitate de a paria pe principalii candidați la Primăria București la două case de pariuri diferite, astfel încât puteai să faci profit indiferent ce candidat principal ar câștiga:

  • Nicușor Dan avea o cotă de 2.00 la Betano/Fortuna
  • Gabriela Firea avea o cotă de 2.75 la Betfair

Folosind calculatorul de pariuri sigure am văzut că la buget de 500 LEI putem avea un profit garantat de 79 LEI:

Desigur, există și opțiunea ca Traian Băsescu să câștige alegerile, iar dacă îl includem și pe el la cota de 13.00, profitul garantat ar scădea de la 79 LEI la 32 LEI.

Am decis însă să pariem doar pe Nicușor Dan la Fortuna și pe Gabriela Firea la Betfair:

După cum puteți vedea, acum putem fie să facem cash-out cu un profit garantat de 55 LEI, fie să așteptăm rezultatul alegerilor pentru cei 79 LEI.

Pentru a obține astfel de pariuri sigure trebuie să verifici zilnic cotele la alegerile locale și să cauți discrepanțe între ce oferă fiecare agenție pe candidații principali.

Ponturi / Predicții Primăria București 2020

Ce facem însă dacă nu obținem nicio oportunitate de arbitraj?

Nicușor Dan are o șansă destul de mare să câștige alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei București, însă orice cotă sub 1.90 ni se pare prea mică pentru șansele acestuia. Așteptăm astfel o creștere de cote, îar între timp ne putem uita la cum se prezintă situația pe fiecare sector. Robert Negoiță și Daniel Băluță nu au niciun adversar puternic în cursele pentru sectorul 3, respectiv, 4, însă cotele acestora sunt mult prea mici pentru a fi luate în seamă: 1.05.

Singurul pariu ce ni se pare echitabil este Clotilde Marie Brigitte Armand pentru sectorul 1, la cota de 1.50 (în creștere de la 1.25).

Pronostic: Clotilde Marie Brigitte Armand câștigă alegerile pentru Sectorul 1
Cotă: 1.50
Agenție: Fortuna


Vezi mai multe cote la Fortuna

Bonusuri Pariuri Alegeri Locale 2020

Iată ce case de pariuri oferă posibilitatea de a paria pe alegerile locale și ce bonusuri de bun venit oferă pentru clienții noi:

  • Betfair – 5 bonusuri de 100 LEI pentru fiecare 50 LEI pariați
  • Betano – 100% bonus până la 500 LEI la primul depozit
  • Unibet – 100% până la 300 LEI – miza înapoi dacă primul pariu este pierzător
  • Fortuna – 100% până la 500 LEI la primul depozit

Ultima actualizare:

Oferte Speciale Octombrie