Ponturi Pariuri Sportive & Pronosticuri

Vezi cele mai noi ponturi și predicții la pariuri sportive oferite de echipa Cote-Pariuri. Vom analiza cele mai importante meciuri de fotbal, tenis și alte sporturi consacrate și vom oferi pronosticuri pe care le puteți folosi atunci când pariați.

Ultimele ponturi pariuri

Despre pronosticuri

De ce este bine să vă inspirați din ponturile pe care le găsiți pe site-ul nostru? Pentru că sunt furnizate de experți în domeniu, fie de pariori cu experiență, care sunt pe plus lună de lună, fie de jurnaliști sportivi care cunosc foarte bine fenomenul și află informații despre meciuri pe care alții poate nu le au.

Nu vă ascundem adevărul: nu există meciuri sigure sută la sută, deci nici ponturi care nu pot da greș. Cine susține altceva nu este onest. În schimb, vă putem garanta că tipsterii noștri analizează fiecare meci ca la carte, astfel încât să reducă la minim rolul jucat de hazard în deciderea pariurilor.

Vă sugerăm doar pariuri de valoare, adică pariuri ale căror cote reale sunt mai mici decât cotele oferite de agențiile de pariuri online. Cu alte cuvinte, vă indicăm selecții pentru care raportul risc/câștig este în favoarea pariorului.

În unele zile, oferta sportivă a caselor de pariuri online cuprinde zeci, poate chiar sute de evenimente sportive. Un singur parior nu poate cunoaște la perfecție toate echipele, pentru a juca în cunoștință de cauză. Tocmai de aceea, am format echipa cote-pariuri.ro din oameni specializați pe sporturi/competiții diverse, pentru a acoperi un număr cât mai mare de selecții, pe care le puteți folosi cu încredere pe biletele voastre.

Oferte Speciale Octombrie