Cote Pariuri Alegeri Prezidențiale SUA 2020: Trump vs Biden

Ce cote au la pariuri Donald Trump și Joe Biden în cadrul următoarelor Alegeri Prezidențiale din SUA din noiembrie 2020? Comparăm aici cotele la pariuri pentru viitorul președinte al Statelor Unite ale Americii.

Deși Donald Trump a pornit favorit să câștige un al doilea mandat pentru președinte al Americii, evenimentele din ultimele luni, de la modul în care administrația prezidențială a controlat pandemia cu noul coronavirus, la protestele masive ce au avut loc în străzi, au schimbat drastic cotele la pariuri. Astfel, Joe Biden, candidatul din partea democraților, este în acest moment văzut cu ~62% șanse de a deveni Președinte.

Cote Pariuri Câștigător Alegeri SUA

Iată ultimele cote oferite de casele de pariuri online pentru cine va fi următorul Președinte al SUA:

Alegerile prezidențiale din America vor avea loc pe 3 noiembrie 2020.

Istoric cote Alegeri Prezidențiale America

Update 18 octombrie 2020: Nu s-au produs schimbări majore în ultimele 10 zile, însă Joe Biden pierde puțin teren, cotele acestuia crescând de la 1.40-1.53 la 1.53-1.67. Kambi, o companie ce furnizează cote pentru cele mai bune case de pariuri online a anunțat recent că alegerile prezidențiale din SUA 2020 au devenit cel mai pariat eveniment non-sportiv din istorie, 52% din miza totală fiind pe Donald Trump.

Update 8 octombrie 2020: Cotele ca Joe Biden să câștige alegerile continuă să crească, el având în acest moment o cotă medie de 1.4875, ce ar însemna o probabilitate implicită de câștig a alegerilor prezidențiale de 67.22%.

Pariuri Alegeri SUA 2020

Update 6 octombrie 2020: Piețe au fost din nou deschise, iar Joe Biden rămâne în continuare favorit clar, în timp ce cota lui Donald Trump ajunge chiar la 2.65 la o agenție.

Update 2 octombrie 2020: În urma faptului că Donald Trump a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, pariurile pe cine va fi următorul președinte SUA sunt momentan suspendate.

Update 1 octombrie 2020: După prima dezbatere dintre Donald Trump și Joe Biden, cotele pentru actualul președinte la un nou mandat au crescut de la 2.1 la 2.3 și chiar 2.5 la unele case de pariuri.

Întrebări frecvente despre cotele lui Donald Trump și Biden

Cine este favorit sâ câștige alegerile prezidențiale din SUA?

Joe Biden este favoritul caselor de pariuri să devină următorul președinte al SUA, probabilitatea acestuia fiind de ~62%.

Care sunt cele mai bune cote pentru Donald Trump vs Joe Biden?

Cota cea mai bună pentru victoria lui Joe Biden este de 1.67 la Fortuna, iar pentru Donald Trump 2.50 la Betano.


Ultima actualizare:

Oferte Speciale Octombrie