Cote Pariuri Alegeri Locale 2020: Primăria București

Cine sunt favoriți să câștige alegerile locale pentru Primăra București? Comparăm aici cotele și șansele oferite de casele de pariuri online pentru Nicușor Dan, Gabriela Firea și alți candidați la alegerile locale ce vor avea loc pe 27 septembrie 2020.

Cote Pariuri Primăria Capitalei București

Iată ultimele cote pentru cine va fi următorul primar al Bucureștiului:

Deși Nicușor Dan, ce beneficiază de susținerea USR PLUS și PNL, a fost văzut ca favorit clar la câștigarea alegerilor pentru Primăria Capitalei București timp de peste două luni, cu o săptămână înaintea alegerilor cotele au început să se echilibreze. În momentul de față, Nicușor Dan este văzut ușor favorit de 3 din 5 case de pariuri online.

Vezi și: Cote Alegeri Prezidențiale SUA 2020

În continuare poți vedea ce cote sunt disponibile pentru primăria fiecărui sector din București:

Cote Pariuri Sector 1 București

Cote Pariuri Sector 2 București

Cote Pariuri Sector 3 București

Cote Pariuri Sector 4 București

Cote Pariuri Sector 5 București

Cote Pariuri Sector 6 București

Istoric cote

Update 26 septembrie 2020: În urma actualizării cotelor pentru Sectorul 1, București, a apărut o oportunitate de arbtiraj (cota de 1.72 pentru Clotilde-Marie-Brigitte Armand și cota de 3.15 pentru Daniel Tudorache la Fortuna; profit garantat de 11% din miza depusă). Cota la Fortuna a scăzut la 2.35, iar astfel oportunitatea nu mai este valabilă.

Update 25 septembrie 2020: În urma ultimului sondaj lansat înainte de alegeri, cotele au scăzut ușor pentru Nicușor Dan, dar cursa pentru Primăria Generală a Bucureștiului rămâne incertă. Agenția Superbet a lansat și ea cote pentru alegeri, pe care le puteți regăsi în tabelele de mai sus.

Update 24 septembrie 2020: Trei din patru agenții îi oferă prima șansă lui Nicușor Dan, susținut de PNL-USR, în timp ce a patra oferă cote egale acestuia și Gabrielei Firea, susținută de PSD. Între timp, au fost lansate cotele și pentru primăriile altor orașe din România: Iași, Timișoara.

Update 19 septembrie 2020: Betano a lansat cote pentru toți candidații fiecărui sector, nu doar pentru cei cu cele mai mare șanse de câștig. Clotilde-Marie-Brigitte Armand, Robert Negoiță și Daniel Băluţă par a fi favoriți clari în sectoarele unde candidează, probabilitatea acestora de a deveni primar fiind de peste 80% conform cotelor.

Update 17 septembrie 2020: Cotele s-au stabilizat astăzi la toate agențiile, dispărând astfel oportunitatea de arbitraj. Recomandăm să stați la curent cu ultimele updateuri în cazul în care apar noi discrepanțe între cote.

Update 16 septembrie 2020: Cotele s-au schimbat total la unele case de pariuri, care îi oferă prima șansă Gabrielei Firea. Astfel a aparut și o oportunitate de arbitraj, la cote de 2.75 pentru Gabriela Firea la Betfair și 2.00 pentru Nicușor Dan la Betano și Fortuna. Consultați calculatorul de pariuri sigure pentru a vedea potențialul câștig în funcție de miza pusă în joc.

Update 9 septembrie 2020: Casele de pariuri au lansat cotele și pentru primăriile pentru fiecare sector. Lupta principală pentru Primăria Generală a Capitalei rămâne între Nicușor Dan și Gabriela Firea, cotele tuturor celorlalți candidați crescând constant în ultimele săptămâni.

Update 31 august 2020: Ioan Sârbu intră în cursă și este cotat cu 30.00. Cotele pentru Nicușor Dan cresc ușor la 1.50.

Update 25 august 2020: Cele mai noi cote sunt de 1.40 pentru Nicușor Dan și 2.40 pentru Gabriela Firea.

Update 13 august 2020: Anunțarea candidaturii lui Traian Băsescu pentru poziția de primar general al Bucureștiului a scăzut ușor șansele lui Nicușor Dan, însă fostul președinte al României are o cotă de 10.00, ce s-ar traduce în 10% șanse de câștig.

Întrebări frecvente despre cotele la alegeri locale

Cine este favorit sâ câștige primăria capitalei București?

3 din 5 case de pariuri oferă un ușor avantaj lui Nicușor Dan, în timp ce celelalte două oferă aceleași cote pentru victoria acestuia sau a Gabrielei Firea.

Care sunt cele mai bune cote pentru Nicușor Dan vs Gabriela Firea?

Cota cea mai bună pentru victoria lui Nicușor Dan este de 1.95 la Superbet, iar pentru Gabriela Firea 2.00 la Betano și Fortuna.


Ultima actualizare:

Oferte Speciale Noiembrie