UFC 244 Cote & Ponturi Pariuri: Jorge Masvidal vs Nate Diaz

cote ponturi pariuri masvidal vs diaz

Main event-ul din cadrul UFC 244 de pe 2 noiembrie este meciul dintre Jorge Masvidal și Nate Diaz, o luptă a doi veterani în lumea MMA pentru titlul de BMF (baddest motherf***er).

Haideți să vedem cotele caselor de pariuri și pronosticul meu pentru acest eveniment.

Cote Pariuri UFC 244

Casa de Pariuri / Rezultat
Jorge Masvidal 1.55 1.45
Nate Diaz 2.47 2.50

Analiza meciului

Ambii lupători sunt recunoscuți pentru abilitățile de box/kickbox. Chiar dacă Nate Diaz are centura neagră în BJJ, nu este genul de luptător care să încerce multe proiectări sau să tranziționeze spre lupta la sol. Astfel, cel mai probabil, lupta va avea loc în picioare.

Masvidal are avantajul forței, ultimele sale două meciuri terminându-se în KO/TKO, iar Diaz are avantajul anduranței, reușind să impună un ritm extrem de alert în ultimul său meci cu Anthony Pettis (3 runde) sau în meciurile cu McGregor (ultima dispută fiind de 5 runde).

Masvidal cel mai probabil va încerca să atace piciorul din fața lui Diaz, ce are o gardă de box clasică, o strategie de care McGregor s-a folosit cu succes în rematch-ul de acum 3 ani. Diaz va încerca să pună presiune și să caute momentele de ezitare pentru a lansa combinațiile de pumni.

Pronostic pariuri – Masvidal vs Diaz

Teoretic, lupta este destul de egală, chiar dacă siteurile de pariuri îl dau favorit pe Masvidal. Cred că Masvidal are mai multe arme în arsenalul său și poate încheia lupta fie prin KO/TKO, fie prin a se folosi de loviturile de picioare și abilitățile foarte bune de box pentru a câștiga lupta la puncte. Cotele mi se par însă destul de mici, fapt pentru care voi paria modest.

Pronostic: Jorge Masvidal câștigă
Cotă: 1.55
Casă de pariuri: Unibet

Ultima actualizare:

Oferte Speciale