UFC 243 Cote & Ponturi Pariuri: Whittaker vs. Adesanya

Pe 6 octombrie (duminică) vom avea parte de una dintre cele mai importante lupte din lumea MMA din 2019.

Robert Whittaker, campionul curent la categoria mijlocie, îl va întâlni pe Israel Adesanya, campionul interimar, un star în devenire în UFC ce a căpătat tot mai multă notorietate în ultimii doi ani. Lupta va avea loc în Australia, fiind main eventul din cadrul UFC 243.

Cote pariuri UFC 243

Cotele caselor de pariuri indică o luptă strânsă, având în vedere cotele apropriate și faptul că nu toți bookmakeri au un favorit clar.

Analiza meciului

Ambii luptători au dovedit că sunt la cel mai nivel când vine vorba de MMA, arătând de-a lungul carierei că pt finaliza oponenți, dar și încasa lovituri și continua în fața adversității, fapt pentru care meciul de duminică va fi foarte competitiv.

Cred că aspectul de grappling/wrestling va fi factorul decisiv. Adesanya se mișcă extrem de bine pe picioare și probabil va găsi succes în combinațiile sale de box/kick, însă odată cu trecerea timpului Whittaker va începe să aplice din ce în ce mai multă presiune și va căuta proiectările și lupta la sol.

Whittaker va avea clar un avantaj dacă va reuși să mute lupta la sol, însă poate miza și pe fentele de proiectare, ce-l vor ajuta să închidă distanța și să lupte corp la corp cu Adesanya, unde îi va fi mai ușor să arunce combinațiile de pumni.

Cel mai mare semn de întrebare va fi legat de condiția fizică a lui Robert Whittaker, care a fost nevoit să se retragă cu doar câteva ore înainte de ultima sa luptă ce ar fi trebuit să aibă loc contra lui Kelvin Gastelum. Faptul că nu a fost atât de activ precum Adesanya și presiunea de a lupta în fața a 40.000 spectatori în propria țară pun extrem de multă presiune pe umerii australianului.

Pronostic pariuri – Whittaker vs. Adesanya

Deși îl văd pe Whittaker favorit, mi-e greu să merg pe mâna lui având în vedere că meciul poate fi destul de echilibrat, iar Adesanya a arătat în ultima luptă cu Kelvin Gastelum că poate rezista presiunii și reveni în forță atunci când e nevoie.

Cred totuși că această luptă se va termina printr-un KO/TKO și nu va ajunge la decizia arbitrilor, fapt pentru care pontul meu este:

Pronostic: Lupta nu va merge până la capăt
Cotă: 1.57
Casă de pariuri: Unibet

ponturi pariuri Whittaker vs. Adesanya

Ultima actualizare: