Meci Amânat sau Abandonat la Pariuri – Vezi Regulamentul

Ce se întâmplă dacă un meci de fotbal este amânat sau un jucător de tenis abandonează? Îți prezentăm aici regulamentul caselor de pariuri pentru aceste tipuri de situații.

De cele mai multe ori, dacă un meci nu are loc din cauza unor circumstanțe (sau este întrerupt), dar este reluat în maxim 48 ore de la data stabilită inițială, pariul tău rămâne valid.

Astfel, pariul tău va primi cota 1.00, ceea ce înseamnă că îți primești banii înapoi dacă ai avut un singur meci de pe bilet, sau se consideră cota 1.00 dacă ai avut mai multe meciuri pe același bilet.

Regulament Superbet

La majoritatea sporturilor: pariul tău rămâne valabil dacă evenimentul este reluat și are loc în 48 de ore. Altfel, pariul este declarat nul și i se va oferi cota 1.00.

La tenis: dacă un jucător se retrage înainte de a începe meciul, pariul va primi cota 1.00. Dacă un jucător abandonează în timpul meciului, rezultatul din acel moment va decide pariul tău.

Regulament Casa Pariurilor

Pariul va rămâne valid dacă meciul are loc în maxim 36 ore de la data stabilită inițial. Altfel, el este anulat și va primi cota 1.00.

Regulament Fortuna

Dacă un meci este întrerupt, dar pariul tău poate fi validat (spre exemplu, ai pariat pe FCSB să dea gol până la pauză meciul se întrerupe după prima repriză, iar FCSB conducea), pariul tău va fi decis în funcție de rezultatul în acel moment. Dacă pariul tău nu poate fi validat, el rămâne valabil pentru încă 36 ore, timp în care poate avea loc meciul. Dacă întârzierea este mai mare, pariul tău va fi declarat nul și vei primi cota 1.00.

Regulament Get’s Bet

Un meci amânat pentru mai mult de 48 ore (de la ora la care a fost programat inițial) sau anulat va primi cota de 1.00 pe bilet.

Regulament Betano

Un meci care nu se joacă în ziua în care a fost stabilit inițial (fie că se amână pe altă zi, fie că se anulează) va fi anulat, iar miza se rambursează. Doar pariurile pe meciuri de tenis rămân valabile până la finalul turneului, iar dacă nu au loc sau nu se terminâ până atunci, vor fi și ele anulate.

Oferte Speciale Octombrie