Cote mărite la pariuri oferite de Betfair, Netbet etc.

Vezi care sunt cele mai promoții cu cote mărite oferite de Betfair, Netbet și alte case de pariuri online din România.

Cotele mărite reprezintă o modalitate prin care operatorii încearcă să atragă noi jucători sau să-i fidelizeze pe cei existenți, oferind cote mai mari, uneori chiar și de 50x față de cotele normale la cele mai importante evenimente sportive ale săptămânii.

Cele mai noi cote mărite

Ultimele oferte de cote mărite (valabile doar pentru jucătorii noi):

Cote mărite Betfair

Betfair este casa de pariuri cu cele mai multe promoții cu cote mărite. Poți paria zilnic pe cote mărite cu 10-30%, iar o dată pe săptămână (sau la două săptămâni, în funcție de evenimentele ce au loc) jucătorii noi au parte de cote mărite de 20-50 de ori. Vom vorbi în continuare despre fiecare dintre aceste oferte.

Cote mărite de 20-50x (clienți noi)

Acest bonus este foarte atractiv, însă poate fi folosit doar când te înregistrezi ca jucător nou. Primești cote speciale de până la 50 ori mai mari, de obicei pe cel mai important meci al săptămânii. Iată un exemplu de astfel de ofertă:

Cote mărite pentru pariuri simple (clienți existenți)

O facilitate valabilă pentru pariurile simple este super cota, pe care o găsești înainte de a plasa pariul dorit (după ce ai introdus miza):

Cotele sunt destul de atractive, putând ajunge chiar și cu 60-70% mai mari față de cele normale:

Cote mărite pentru pariuri multiple (clienți existenți)

În fiecare zi găsești în meniul din dreapta o listă cu meciurile și cotele mărite disponibile în acel moment, spre exemplu:

Cote mărite Netbet

Netbet oferă zilnic pentru jucătorii săi cote mărite, însă acestea sunt pentru meciuri și pariuri ceva mai riscante. Găsiți link către pagina cu astfel de oferte în meniul din stânga, sus.

Cote mărite Maxbet

Maxbet este o altă casă de pariuri ce oferă cote mărite pentru clienții existenți. Poți vedea cele mai noi cote în meniul din stânga. După ce selectezi meciul unde oferta este disponibilă poți vedea oferta valabilă, precum în exemplul următor:

Oferte Speciale