Cod promoțional Unibet: 100% Bonus până la 300 RON (2020)

Ai nevoie de un cod promoțional dacă vrei să obții bonusul de bun venit oferit de Unibet? Vezi pas cu pas cum să activezi 100% bonus până la 300 RON, cea mai bună promoție marca Unibet pentru jucătorii noi de pariuri din 2020.

Unibet este printre cele mai vechi și recunoscute case de pariuri online din România, iar pariorii ce vor să încerce această agenție pot primi un bonus dublu la prima depunere.

Cod promoțional Unibet 2020

În procesul de înregistrare există opțiunea de a insera un cod promoțional Unibet, alături de ofertele de bun venit pentru sport, poker și casino. Dacă vrei să activezi bonusul de 100% până la 300 RON, nu este nevoie să inserezi niciun cod – dă click pe butonul de mai jos și bonusul devine activ automat, iar apoi poți începe procesul de înregistrare.

Unibet, una dintre cele mai populare agenții de pariuri sportive de pe piața românească, excelează și la capitolul ofertelor promoționale. Pe lângă tradiționalul bonus de bun venit, acest operator vine și cu oferte interesante pentru clienții deja existenți.

Informații esențiale despre bonusul de bun venit

Bonusul de bun venit Unibet nu este cel mai mare de pe piață, dar condițiile de rulaj sunt accesibile față de alte agenții. Concret, primești fonduri suplimentare egale cu valoarea primei depuneri, până la 300 de lei. Nu trebuie să introduci niciun cod bonus pentru a beneficia de ofertă.

Ce trebuie să mai știi?

În primul rând, faptul că depunerile efectuate cu Skrill, Neteller, TopPay sau Paysafecard nu sunt eligibile pentru oferta de bun-venit, deci nu vei primi bonusul dacă le folosești pentru a alimenta contul. Depunerea minimă eligibilă este de 25 de lei.

Ca să transformi banii bonus în cash, trebuie să rulezi suma primită cadou de 8 ori la pariuri sportive (pe cote minime de 1.40 per selecție) și la bingo, de 25 de ori la cazino, sloturi si jocuri, de 35 de ori la cazino live. Atenție: jocurile de masă contează doar 10% pentru rulaj, iar fondurile suplimentare nu pot fi folosite la poker. Cerințele de rulaj trebuie îndeplinite în maxim 30 de zile.

Sunt câteva jocuri care nu sunt eligibile pentru efectuarea rulajului: Multiplayer Mayhem, Bloodsuckers, Bloodsuckers II, Dead or Alive, Flowers, Jack Hammer, Jack Hammer 2, Jackpot 6000, Secrets of Christmas, Secret of the Stones, Tower Quest, Piggy Riches.

Promoții Unibet clienți existenți

Unibet nu acordă bonus fără depunere, dar se poate ca pe viitor să apară și o astfel de ofertă. Acest operator organizează periodic concursuri de pronosticuri sportive cu participare gratuită, precum Bounce sau Campionatul de pariuri, având ca mare premiu 125.000 de lei cash fiecare.

25 de lei Freebet live pentru Liga Campionilor

O dată cu reluarea competiției, Unibet a introdus oferta permanentă prin care oferă un pariu gratuit live pentru fiecare etapă din Liga Campionilor. Pentru a-l primi, trebuie să plasezi un bilet cu miza minimă 50 de lei, prin opțiunea „Creare pariu”. Fiecare selecție de pe bilet trebuie să fie din Ligă și să aibă cota minimă 1.40.

În același timp, poți profita de „mega cotele” pentru pariurile pe piața Rezultat final 1X2.

25 de lei Freebet live pentru pariuri pe NFL

Un alt bonus tip live Freebet se adresează celor care pariază pe National Football League. Condițiile de acordare sunt simple: dacă plasezi un pariu pre-meci cu miza minimă 50 de lei pe meciul de joi noapte din NFL (cotă minimă per selecție 1.80), vei primi un pariu gratuit în valoare de 25 de lei, pe care îl poți folosi pe meciurile programate duminică în aceeași competiție, în timpul desfășurării lor. Poți accesa oferta în fiecare etapă a sezonului.

Ce trebuie să mai știi?

Dacă un pariu gratuit este câștigător, primești în cont doar profitul (câștig – miză).

Primești 1000 de lei pentru trei prieteni recomandați

Unibet te recompensează dacă îți convingi prietenii să se înscrie pe platformă. Pentru primul client înscris la recomandarea ta primești 250 de lei, pentru al doilea – alți 350 de lei, iar pentru al treilea – alți 400 de lei. Vorbim de bani cu cerință de rulaj 1x.

Cum funcționează?

Intri în contul tău și accesezi opțiunea „recomandă un prieten”. Acolo introduci adresa de email a prietenului, care va primi o invitație de înscriere din partea ta. Dacă el își deschide cont prin intermediul link-ului din invitație și îndeplinește cerințele de pariere, atunci primești recompensa. Banii pot fi folosiți la pariuri sportive sau în secțiunea cazino.

Oferte Speciale Octombrie