Unibet: Ghid Bonus 300 RON, Recenzie & Păreri 2020

Cum activezi cel mai nou bonus de la Unibet de 100% până la 300 RON, ce păreri au pariorii despre această agenție și cum se compară cotele live față de altele? Vom răspunde la toate aceste întrebări în recenzia noastră despre Unibet.

Unibet Bonus – Cum obții 300 RON la prima depunere

Unibet oferă jucătorilor noi de pariuri un bonus dublu la prima depunere, în limita a 300 RON.

Iată cum poți activa acest bonus pas cu pas:

  • Activează oferta folosind acest link.
  • Apasă pe butonul “Pariază acum”
  • Urmează procesul de înregistrare unde trebuie să completezi informații despre tine, adresa de e-mail, parola și username-ul dorit.
  • Depune cel puțin 25 RON și vei primi 100% bonus până la 300 RON.

În procesul de înregistrare vei găsi atât oferte valabile pentru casino sau poker, cât și opțiunea de a introduce un cod promoțional Unibet – pentru a activa însă bonusul de bun venit de 100% nu este nevoie de niciun cod, el se activează automat folosind linkul de mai sus.

Cote pariuri Unibet Live

Folosind tool-ul marca Cote-Pariuri.ro poți vedea oferta de cote Unibet live pentru cele mai importante meciuri în desfășurare:

Păreri Unibet

Unibet este una dintre primele case de pariuri online ce au primit licența ONJN, iar de-a lungul timpului diferiți pariori au discutat despre avantajele și dezavantajele acesteia pe forumuri, siteuri de specialitate și în magazinul de aplicații iOS. Iată o selecție a acestor păreri ce mi s-au părut relevante pentru o recenzie cât mai realistă asupra Unibet:

Siguranța maximă – eu cred că este una dintre cele mai bune case de pariuri, care are o grilă de pariere foarte bogată, depunere și retragere rapidă. Personal sunt foarte mulțumit de Unibet. – MariusGiocas

Se poate și mai bine. Aplicația de iOS merge destul de greu. – teo1233

Excelent. Cote bune, bonusuri și oferte în orice moment. – GogggY1301

4/5 stele. Cash out-ul nu este activ mereu. – Silviufic

În majoritatea cazurilor pe meci lipsesc multe poziții de pariat ca ex. linii asiatice, în comparație cu alte beturi. În rest lucrează totul ok. – RMD

Evaluare corectă: 4/5 stele. Nu are sau nu am găsit eu boost de cote. Pariurile live sunt criminale, cotele se schimbă non stop și nu poți să pui pariu pentru că durează să se încarce. Nu au o gamă foarte variată de pariuri pe fotbal. – Alex

Unibet Contact & Relații clienți

Poți lua contact cu echipa de relații clienți de la Unibet Romania, zilnic între 10:00 și 24:00, folosind metodele de mai jos:

Dacă vrei să vorbești la telefon cu echipa Unibet internațională, sună la numărul +44 20 7949 0088.

Oferte Speciale Octombrie