Cod Bonus Superbet: 500 LEI bonus de bun venit

Trebuie să folosești un cod promo atunci când te înregistrezi la Superbet? Află cum poți obține fonduri suplimentare în valoare de 500 LEI atunci când îți deschizi cont la acest operator.

Superbet este o agenție de pariuri online cu ascensiune notabilă în ultimul an, promovată de nume mari din fotbalul românesc, precum Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Gheorghe Craioveanu și Daniel Pancu. V-o recomandăm și pentru bonusul exclusiv prin care primești până la 500 de lei, în funcție de valorile primelor trei depuneri de la înregistrarea pe platformă.

Cod promo Superbet 2021

Atunci când îți deschizi cont, vei vedea că există un câmp pentru cod promo. Nu este nevoie să introduci niciun cod, poți activa instant bonusul dând click pe butonul de mai jos. Apoi, după înregistrare, primești până la 500 LEI bonus la primele trei depuneri.

cod bonus superbet agentie

Oferta de bun venit de la Superbet este una dintre cele mai bune de pe piață. Acesta este doar unul dintre argumentele celor care spun că operatorul amintit este unul de top.

Despre bonusul de bun venit de 500 LEI și codul bonus

Există vreun cod bonus? Doar în online beneficiezi de bonusul de bun venit de până la 500 LEI, în funcție de valorile primelor trei depozite. Primești 50% din valoarea primei depuneri, în limita a 200 LEI, apoi 50% din valoarea celei de-a doua depuneri, în limita a 200 LEI, apoi 100% din depunere, în limita a 100 LEI.

Ca să beneficiezi la maxim de bonus trebuie să depui minim 400 LEI prima oară, minim 400 LEI a doua oară, apoi minim 100 LEI, deci cel puțin 900 LEI în total.

Pentru a retrage banii bonus, sumele trebuie rulate de 6 ori pe cote minime de 1.60 pentru pariurile single și de minim 2.50 pentru biletele de tip acumulator.

De exemplu, dacă faci un prim depozit de 400 LEI, primești alți 200 LEI. Ai de rulat 1.200 LEI (6 x 200) pe cote de minim 1.60 prin pariuri cu o singură selecție sau prin pariuri cu minim două selecții cu cote de minim 2.50.

Cerințele de rulaj sunt destul de lejere, comparativ cu alte oferte de pe piață.

Ce trebuie să mai știi?

  • Fiecare bonus este valabil 7 zile de la creditarea în cont. Banii primiți suplimentar, ca și câștigurile generate de folosirea lor până la momentul respectiv, se vor pierde dacă nu se va efectua rulajul în termenul precizat sau dacă până la efectuarea rulajului se solicită o retragere de fonduri.
  • Sunt eligibile pentru rulaj mizele jucate la pariuri sportive și loto (cu excepția „Win for Life” și „Win for Life Numerone).
  • Nu contribuie la rulaj pariurile pe jocuri virtuale, biletele care conțin meciuri de la „Super Cota” și pariurile închise prin Cash Out.

Bonusuri pentru clienții deja existenți

Superbet.ro are și oferte permanente interesante pentru pariorii online. Iată, pe scurt, care sunt acestea:

Concursul de pronosticuri cu participare gratuită SuperProno oferă premii totale săptămânale în valoare de 100.000 de lei celor care răspund corect la întrebările puse de organizator.

Turneu Liga I – Pariază minim 20 LEI pe fiecare etapă a Ligii I și poți câștiga în fiecare rundă un bonus de 500 Lei, plus 50.000 Lei după primele 15 etape ale campionatului!

Marjă 0 pe rezultat final și pe șansă dublă – Operatorul renunță la marja de profit pentru câteva dintre cele mai importante meciuri ale zilei, pentru piețele „Rezultat final” și „Șansă dublă”. Astfel, beneficiezi de cote foarte avantajoase.

Superextra – ai parte de cote mărite pentru evenimentele sportive de top din fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei pe gheață, volei și alte sporturi.

Superlive – poți paria pe cote crescute și în timpul desfășurării meciului, pentru evenimentele selectate.

Deschide-ți cont și profită atât de bonusul de bun venit, cât și de ofertele permanente.