Te așteaptă 20 de runde gratuite cash la Sweet Bonanza Xmas pe 21 decembrie

Betano Cazino te ajută să intri în atmosfera sărbătorilor cu oferta specială de astăzi, 21 decembrie. Primești 20 de runde gratuite pentru ediția de Crăciun a slotului Sweet Bonanza. Simbolurile (pepeni, mere, banane, acadele, inimioare, bomboane) sunt acoperite de zăpadă și,  când se aliniază, îți aduc bani gheață, pentru că rundele cadou sunt cash (câștigurile pot fi retrase imediat, nu există cerințe de rulaj).

Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie doar să depui minim 200 de lei până la ora 23:59 și să joci minim 200 de lei la oricare dintre sloturile Pragmatic Play. Imediat ce ai îndeplinit aceste două condiții, rundele gratuite îți sunt creditate în cont.

Ce ai de făcut ca să primesc rundele gratuite?

Pentru a beneficia de această ofertă, intră mai întâi pe ACEST LINK. Dacă nu ai cont la Betano, deschide-ți unul. Formularul de înregistrare se completează cât ai zice „Căciun”. Depune minim 200 de lei până la miezul nopții și joacă tot până atunci cel puțin 200 de lei la oricare dintre sloturile produse de Pragmatic Play, pe care le găsești în secțiunea Vegas. După aceea, poți juca cele 20 de runde gratuite cash la Sweet Bonanza Xmas.

Ce trebuie să mai știi despre această ofertă?

Fiecare rotire gratuită are valoarea de 80 de bani, deci o rundă norocoasă poate aduce un câștig important. Trebuie să folosești rotirile în maxim 72 de ore. Intervalul începe cu 22 decembrie, ora 02:00. Dacă nu le utilizezi, ele dispar din cont.

Ultima actualizare: