Primești 75 de rotiri gratuite la Zodiac Wheel în fiecare zi de marți

Dacă este marți, este ziua rotirilor gratuite la slotul Zodiac Wheel, în cazinoul NetBet. Pentru a beneficia de 75 de runde „din partea casei”, trebuie doar să efectuezi un depozit de minim 100 de lei, până la ora 23:59. După ce ai depus banii, te poți distra la slotul care oferă o plată de până la 6.000 de ori valoarea mizei. Câștigurile obținute în urma utilizării rotirilor gratuite sunt în bani bonus. Ele pot fi transformate în bani reali după îndeplinirea cerințelor de rulaj despre care poți citi mai jos. Crezi că te-ai născut într-o zodie norocoasă?

Cum poți obține rotirile gratuite?

Dă click pe ACEST LINK. Dacă nu ai cont la NetBet, înregistrează-te pe platformă și vei avea parte de o ofertă bogată de pariuri sportive și jocurile de cazino. Marțea, între orele 00:00 și 23:59, depune cel puțin 100 de lei. Cele 75 de runde gratuite la slotul Zodiac Wheel, produs de EGT, vor fi creditate automat în contul tău. Rotirile gratuite trebuie folosite în maxim 3 zile, altfel sunt anulate.

Ce trebuie să mai știi despre ofertă

Rotirile gratuite pot fi folosite atât de pe desktop, cât și din browserul mobilului.

Pentru a fi transformate în bani reali, câștigurile generate de folosirea rundelor gratuite trebuie rulate de 40 de ori în secțiunea de cazino. Cerința de rulaj trebuie îndeplinită în maxim 7 zile.

Nu beneficiezi de ofertă dacă depui bani prin Skrill, NETELLER și TopPay.

Ultima actualizare: