Distrează-te la sloturile Playtech și primești 20 de runde gratuite cash

Cei de la Betano.ro au dat jos de pe perete calendarul de Crăciun și l-au agățat pe cel al începutului de an 2021. Pe fiecare filă este o ofertă valabilă pentru secțiunile Sport, Cazino sau Sporturi virtuale. Astăzi, 8 ianuarie, primești 20 de runde gratuite la slotul Epic Ape dacă joci minim 100 de lei la oricare dintre sloturile produse de Playtech, în secțiunea cazino. Un rulaj de 100 de lei se face repede la sloturi, deci condiția este ușor de îndeplinit, iar câștigurile pe care le obții prin folosirea rotirilor gratuite nu au condiții de rulaj. Dacă vrei, le poți retrage imediat.

Ce să faci pentru a primi cele 20 de rotiri gratuite

Mai întâi, intră pe ACEST LINK. Deschide-ți cont la Betano dacă nu ești înregistrat, pentru a profita de numeroasele oferte zilnice și permanente din toate secțiunile. Intră în secțiunea cazino și joacă la oricare dintre sloturile Playtech. După ce ai făcut un rulaj de 100 de lei (până la 23:59), primești imediat 20 de rotiri gratuite la slotul Epic Ape. Fiecare rotire are valoarea de 0,40 lei, iar câștigurile generate sunt de tip cash, adică pot fi retrase imediat. Poți beneficia doar o dată de ofertă pe parcursul zilei.

Ce trebuie să mai știi despre această ofertă

Rotirile gratuite dispar din cont dacă nu le folosești în maxim 3 zile după ce le primești. Nu lăsa câștigurile să îți scape printre degete!

Ultima actualizare: