Pariază pe AC Milan vs Juventus și primești un pariu gratuit de 40 de lei

Serie A propune cel mai interesant meci al începutului de an: AC Milan vs Juventus Torino (6 ianuarie, de la ora 21:45). Milanezii sunt pe primul loc, cu 37 de puncte din 15 jocuri, iar torinezii sunt pe locul 5, cu 27 de puncte din 14 jocuri. Agențiile de pariuri online oferă sute de opțiuni de pariere pentru confruntarea de la Milano, iar Unibet.ro vine cu o ofertă exclusivă care reprezintă un motiv în plus să pui măcar un bilet pe acest meci: dacă mizezi minim 100 de lei pe Milan vs Juve (pre-meci sau live), primești un pariu gratuit în valoare de 40 de lei, pe care îl poți folosit pe orice eveniment din fotbal.

Ce trebuie să faci pentru a primi pariul gratuit

Primul pas este să intri pe ACEST LINK. Deschide-ți cont dacă nu joci deja la Unibet. În paranteză fiind spus, toate meciurile din campionatele importante ale Europei sunt transmise la Unibet TV.

Al doilea pas este să plasezi un bilet single (cu o singură selecție) cu miza minimă 100 de lei și cota minimă 1.50 pe meciul AC Milan vs Juventus Torino. Imediat după ce pariul este stabilit, poți folosi pariul gratuit în valoare de 40 de lei.

Ce trebuie să mai știi despre ofertă

Pariul de calificare trebuie plasat doar din bani reali. Nu sunt eligibile pariurile plasate cu bani bonus sau cele închise cu Cash Out.

Pariul gratuit trebuie acceptat în maxim 24 de ore de la stabilirea pariului de calificare și poate fi folosit în maxim 7 zile de la creditarea în cont, altfel expiră. Dacă este câștigător, primești doar profitul (câștig – miză). De exemplu, pariezi 100 de lei pe victoria lui Juventus Torino. Indiferent de rezultatul acestui pariu, primești un FreeBet de 40 de lei. Dacă îl plasezi pe o cotă de 1.80, în cazul în care este câștigător, primești în cont 32 de lei (40 x 1.80 – 40).

Ultima actualizare: