Oferta de weekend: primești 200 de rotiri gratuite sau 1.000 de lei fonduri suplimentare la depunere

Cazinoul Maxbet este spațiul virtual unde trebuie să fii dacă vrei distracție din plin în weekend. În fiecare zi – sâmbătă și duminică – pentru o depunere de minim 100 de lei, primești 100 de rotiri gratuite la sloturile enumerate mai jos, ori fonduri suplimentare în valoare egală cu suma depusă, de până la 500 de lei. Alegerea o faci în momentul efectuării depozitului, introducând codul bonus aferent: „ROTIRI100” pentru rundele gratuite sau „WEEKEND100” pentru fondurile suplimentare. Așadar, poți beneficia de 200 de rotiri gratuite sau de 1.000 de lei la fiecare sfârșit de săptămână Poți opta pentru ofertă și într-o singură zi din weekend.

Cum poți activa oferta de weekend

Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să intri pe ACEST LINK. Dacă nu ai cont la Maxbet, completează repede formularul de înregistrare și profită și de bonusul de bun venit. Sâmbătă și/sau duminică, depune minim 100 de lei folosind codul „ROTIRI100” dacă vrei 100 de rotiri gratuite sau codul „WEEKEND100” dacă vrei fonduri suplimentare egale cu suma depusă (maxim 500 de lei). Nu poți folosi sâmbătă un cod, iar duminică celălalt cod.

Care sunt cerințele de rulaj pentru rundele gratuite?

Rotirile gratuite pot fi folosite în maxim 3 zile numai la următoarele sloturi: Pyramid: Quest for Immortality, Gonzo’s Quest, Mercy of the Gods, Ozzy Osbourne, Jungle Spirit, Jack Hammer 2. Înainte de a fi retrase, câștigurile obținute trebuie rulate de 40 de ori, în maxim 7 zile, la aceleași sloturi. Miza maximă eligibilă per rotire este 25 de lei. Nu poți câștiga mai mult de 1.000 de lei prin efectuarea rulajului. De exemplu: depui 100 de lei într-o sâmbătă și primești 100 de rotiri gratuite. După ce faci rulajul, ai un profit de 1.200 de lei. Doar 1.000 de lei vor rămâne în cont.

Care sunt cerințele de rulaj pentru fondurile suplimentare?

Pentru a retrage fondurile suplimentare, trebuie să le rulezi tot de 40 de ori, în termen de 7 zile. Sunt luate în considerare rotirile cu miza maximă 30 de lei, la sloturile: Treasure hill, Duck of Luck, Jungle Spirit, Wild Ape, Starburst, Age of Troy, Fast Money, Kashmir Gold, 2 Dragons, Great Empire, The Secrets of London, Brave Cat, Playboy Gold Jackpots, Book of Oz, Purple Hot, 50 Treasures, Fruity Hot.

Ce trebuie să mai știi despre ofertă

Dacă faci o cerere de retragere fonduri înainte de a îndeplini cerințele de rulaj, pierzi atât bonusul, cât și câștigurile generate de el până în acel moment. De asemenea, oferta nu poate fi activată în cazul în care ai o cerere de retragere în așteptare.

Ultima actualizare: