Cod Bonus Netbet: 500 RON Free Bet / Pariu Fără Risc

Ce cod bonus trebuie să introduci atunci când te înregistrezi la Netbet și cum primești 500 RON freebet ca bonus de bun venit? Află aici cum să beneficiezi de un pariu fără risc de până la 500 RON dacă îți deschizi astăzi cont la Netbet.

Cod bonus Netbet 2020

În ultimul pas din procesul de înregistrare ai opțiunea de a introduce un cod bonus Netbet înainte de a începe să joci. Tot ce trebuie să faci pentru a primi bonusul de bun venit ce reprezintă un freebet de până la 500 RON este să activezi promoția mai jos și să introduci datele necesare pentru înregistrare:

Bonusul este astfel activat și nu este nevoie să introduci un cod bonus.

NetBet își întâmpină clienții noi cu un bonus de bun venit pentru fiecare secțiune în parte – pariuri sportive, cazino și poker – plus oferte promoționale săptămânale constând în pariuri gratuite și câștiguri suplimentare.

În prezent, în secțiunea de pariuri sportive nu este valabil niciun bonus fără depunere. O promoție de acest tip există doar pe platforma de cazino, prin care se acordă rotiri gratuite.

Informații esențiale despre bonusul de bun venit

Dacă optezi pentru bonusul de bun venit din secțiunea de pariuri sportive, primul tău pariu este fără risc, pentru o miză maximă de 500 de lei. Ca să fie eligibil, biletul trebuie să aibă miza minimă 5 lei și cotă minimă per selecție de 1.50.

Concret, dacă miza primului pariu este 500 de lei, iar biletul este necâștigător, primești înapoi cei 500 de lei sub formă unui pariu gratuit (Freebet), pe care trebuie să îl folosești în cel mult 8 zile. Dacă pariul gratuit este câștigător, primești în cont doar profitul (câștig minus miză).

Ce trebuie să știi?

Nu sunt eligibile pariurile în sistem sau pariurile închise prin CashOut. De asemenea, depunerile realizate prin portofele electronice, precum Skrill și Neteller, nu sunt incluse în această promoție.

Promoții Netbet clienți existenți

Această casă de pariuri online îți acordă FreeBet-uri dacă dacă joci pe tenis, la virtuale sau pe evenimente din eSports. Poți profita de fiecare dintre oferte o dată pe săptămână.

50 de lei Freebet în turneele de tenis

Dacă plasezi un pariu de tip acumulator cu miza de minim 100 de lei și cota minimă per selecție de 1.5 pe meciuri de tenis, Netbet te recompensează cu un Freebet în valoare de 50 de lei. Pariul gratuit trebuie jucat pe un bilet single live, în cel mult 24 de ore de la creditare.

25 de lei Freebet la pariuri virtuale

Dacă plasezi un pariu single cu miza de minim 50 de lei pe sporturi virtuale, primești un Freebet în valoare de 25 de lei. Pariul gratuit trebuie jucat tot pe sporturi virtuale, în cel mult 3 zile de la creditare.

50 de lei Freebet pentru eSports

Și pentru secțiunea de eSports există o ofertă promoțională de care poți profita o dată pe săptămână. Primești un pariu gratuit în valoare de 50 de lei dacă plasezi un bilet cu miza minimă 200 de lei pe selecții din sporturile electronice (mai puțin pe FIFA). Freebet-ul trebuie folosit în maxim 72 de ore de la creditare.

Ce trebuie să mai știi?

Freebet-ul trebuie pariat integral. Dacă mizezi mai puțin decât valoarea lui, vei pierde diferența. În cazul în care Freebet-ul este câștigător, primești în cont doar profitul. P
Nu sunt eligibile pariurile pe evenimente anulate sau închise prin CashOut.

50% câștiguri suplimentare pentru pariurile de tip acumulator

Pariurile de tip acumulator pe evenimente din fotbal, tenis, baschet, hochei, baseball și fotbal american se califică pentru oferta care mărește cu 50% câștigul, în funcție de numărul de selecții de pe bilet, după cum urmează:

 • 3% câștig suplimentar pentru bilete cu 3 selecții
 • 5% câștig suplimentar pentru bilete cu 4 selecții
 • 8% câștig suplimentar pentru bilete cu 5 selecții
 • 14% câștig suplimentar pentru bilete cu 6 selecții
 • 18% câștig suplimentar pentru bilete cu 7 selecții
 • 23% câștig suplimentar pentru bilete cu 8 selecții
 • 28% câștig suplimentar pentru bilete cu 9 selecții
 • 35% câștig suplimentar pentru bilete cu 10 selecții
 • 40% câștig suplimentar pentru bilete cu 11 selecții
 • 45% câștig suplimentar pentru bilete cu 12 selecții
 • 50% câștig suplimentar pentru bilete cu minim 13 selecții

Nu sunt eligibile pariurile a căror miză se returnează în urma unui rezultat de egalitate și a pariurilor pe șansă dublă.

Oferte Speciale Octombrie