Netbet: Ghid Bonus de bun venit 500 RON, Recenzie & Păreri

Află pas cu pas cum poți obține un bonus de bun venit de 500 RON când te înregistrezi la Netbet, ce alte promoții oferă această casă de pariuri și ce păreri au alți pariori despre ea în recenzia noastră.

Netbet Bonus: Cum să primești 500 RON la înregistrare

Netbet oferă clienților noi un pariu fără risc de 500 RON după ce te înregistrezi.

Iată cum poți activa acest bonus free bet pas cu pas:

  1. Activează oferta folosind acest link.
  2. Apasă pe butonul de “Înregistrare” / “Înregistrează-te acum”.
  3. Introdu datele legate de contul dorit (e-mail / parola), apoi cele legate de tine (nume / prenume), CNP, adresă
  4. Finalizează înregistrarea prin butonul “Începe să joci”.
  5. Realizează o depunere.
  6. Pariază pe orice eveniment sportiv dorești la o cotă de minim 1.50, iar dacă pariul este necâștigător, vei primi în maxim două ore un freebet egal cu valoarea mizei pierdute (minim 5 RON, maxim 500 RON).

La finalul procesului de înregistrare veți observa că există opțiunea de a introduce un cod bonus Netbet, dar puteți lăsa liber acel câmp atât timp cât oferta este activată folosind linkul de mai sus.

Alte promoții oferite de Netbet

Pe lângă bonusul de bun venit de 500 RON, Netbet oferă și câteva promoții speciale pe diferite sporturi, precum:

  • Tenis – 50 RON freebet: săptămânal poți primi un freebet de 50 RON dacă pariezi un bilet combo cu minim 3 selecții și o miză de cel puțin 100 RON la cote de peste 1.50 / selecție.
  • Esports – 50 RON freebet: săptămânal primești 50 RON freebet dacă pariezi de cel puțin 200 RON pe evenimentele esports.
  • Sporturi virtuale – 25 RON freebet: la fiecare pariu minim de 50 RON pe sporturi virtuale primești un free bet de 25 RON (poți beneficia de promoție o dată pe săptămână).

Păreri despre Netbet

Fiind printre primele case de pariuri online licențiate de ONJN, există sute de recenzii și păreri ale pariorilor despre Netbet. Mai le găsești pe cele mai argumentate dintre acestea, ce analizează atât punctele forte, cât și cele slabe ale acestei agenții:

Îi recomand. În general, acest site este în regulă. Am câștigat de câteva ori și nu am avut probleme cu plata. – CoolCatPro

Trimit banii rapid și răspund de fiecare dată pe chat. – Lyv

Merge ok, și siteul și aplicația. E bine că în sfârșit se poate paria și de pe telefon. – EZI

Live suport eficient, bonusuri și promotii regulate, limite de pariere ridicate, procesează retragerile. Cote însă foarte slabe, interfața de live mi se pare învechită și greoaie. – Gogo

Oferă Netbet un bonus fără depunere?

Multă lume caută despre bonusul fără depunere oferit de Netbet, însă, deși acesta există, el este valabil doar pentru secțiunea de cazino. Așadar, pentru pariurile sportive, Netbet nu oferă niciun bonus fără depozit, ci doar free bet-urile menționate mai sus, care însă necesită o depunere. Bonusul cu free spins (rotiri gratis) este valabil pentru platforma de casino și nu poate fi transferat pe platforma de sport.

Contact & Relații clienți

Ia legătura cu echipa de relații clienți Netbet Romania folosind următoarele metode de contact:

Oferte Speciale Octombrie