Case de Pariuri Online cu Cash Out & Cum să le folosești

Unul dintre avantajele majore de care beneficiază pariorii astăzi este funcția Cash Out. Aceasta oferă posibilitatea închiderii unui pariu aflat în desfășurare, în funcție de valoarea lui la momentul respectiv. Astfel, pariorul poate securiza un profit sau poate minimiza o pierdere.

Aproape toate casele de pariuri online oferă Cash Out, dar unele au „perfecționat” această funcție. Se poate recupera toată miza dacă pariul e închis înainte de fluierul de start al evenimentului sau se poate închide un pariu doar pe o parte din miză, restul banilor pariați rămânând în joc.

Opțiunea Cash Out Superbet

La Superbet, opțiunea Cash Out este valabilă atât pentru pariurile single și multiple, premeci, live sau mixte (premeci și live). Selecțiile care beneficiază de această funcție sunt indicate prin simbolul special, trecut în dreptul pieței de pariere (rezultat final, pauză/final, total goluri etc).

Câștigul pe care pariorul urmează să îl primească după folosirea funcției de Cash Out depinde de sanșele de câștig ale biletului în momentul respectiv. Nu se pot închide pariurile gratuite sau cele plasate din bani bonus.

În orice moment al desfășurării evenimentului, vezi cât câștigi dacă închizi pariul dând click pe „pariuri active”. Suma este afișată în partea de jos a biletului virtual, într-un dreptunghi verde.

Opțiunea Cash Out Unibet

Unibet este singura agenție de pariuri online care oferă, în acest moment, Cash Out premeci 100%. Asta înseamnă că dacă plasezi un pariu premeci cu miza 100 de lei și te răzgândești până să înceapă jocul, poți închide pariul și primești înapoi tot 100 de lei, nu mai puțin.

Funcția poate fi folosită pe orice tip de pariu: single, multiplu, premeci, live. Pariurile plasate prin intermediul funcției Creare pariu multiplu nu sunt momentan disponibile pentru Cash-out.

Operatorul amintit oferă posibilitatea de a închide pariuri pe evenimente din mai multe sporturi.

Opțiunea Cash Out Betano

Opțiunea de Cash Out Betano este disponibilă pe piețe premeci și live din fotbal, tenis, baschet și volei. Selecțiile care beneficiază de opțiune au în dreptul lor simbolul specific, dar mai este o posibilitate de a vedea ce pariuri pot fi închise înainte de a fi decise: în meniu există butonul Cashout. Dacă apeși pe el, îți va apărea lista de selecții disponibile, pe desktop sau pe mobil.

Opțiunea Cash Out este disponibilă și pentru evenimentele sau piețele oferite cu Marjă 0. Potrivit regulamentului operatorului, ea se inactivează în momentul în care suma de primit este mai mică de 5% din pariul inițial.

Pentru a vedea „live” ce bani poți încasa dacă dai Cash Out, deschizi biletul virtual accesând „pariurile mele”.

Opțiunea Cash Out Betfair

Betfair este una dintre casele de pariuri online licențiate care îți oferă posibilitatea de a închide pariul doar pe o parte din miză. Este vorba despre Cash Out parțial. De exemplu, dacă ai pariat 100 de lei pe cota 2.00, iar la un moment dat poți închide pariul cu un profit de 60 de lei, poți da Cash Out doar pe jumătate de miză (încasezi 50 de lei din miză + 30 de lei profit), iar cealaltă jumătate de miză rămâne în joc. Dacă pariul este câștigător la final, atunci vei mai încasa 50 de lei x 2.00 (cât este cota), adică 100 de lei. Câștig total: 180 de lei.

Pe platforma Sportsbook beneficiază de Cash Out numai selecțiile indicate de operator.

Pe platforma Exchange se poate închide orice pariu. De fapt, Betfair a fost prima agenție de pariuri online care a introdus această opțiune.

Opțiunea Cash Out Fortuna

La Fortuna, opțiunea prin care se închide un pariu aflat în desfășurare este numită Early Cashout. Funcția este disponibilă pentru pariurile single și de tip acumulator.

Tot ce trebuie să faci pentru a da Cash Out este să alegi opțiunea ”Pariuri deschise” din biletul virtual de pariuri din partea dreaptă a paginii. În dreptul pariurilor aflate în desfășurare vei vedea un buton numit „Early Cashout”.

În momentul în care opțiunea de Early Cashout este disponibilă pe un bilet de pariuri, vei observa un dreptunghi în care ți se va afișa suma returnată, în situația în care optezi pentru plata anticipată a biletului.

Opțiunea Cash Out Netbet

Pe lângă Cash Out-ul clasic, NetBet oferă și posibilitatea unui Cash Out parțial, pe o parte din miza biletului. Ambele tipuri se aplică unor pariuri simple și combinate din categoriile live și pre-meci.

Simbolul opțiunii este trecut în dreptul selecțiilor. Pentru a închide pariul, trebuie doar să accesezi „Pariuri sportive deschise”, apoi să dai click pe Cash Out, dacă este disponibil în acel moment.

La acest operator se poate opta pentru Cash Out și pe cursele de cai, dar numai pe pariurile de tip „Race card” și „Each Way”. Pariurile de tip Forecast, Tricast, antepost sau altele nu sunt eligibile.

Ca regulă generală prevăzută de casele de pariuri online, pariurile închise prin Cash Out nu sunt luate în considerare la îndeplinirea cerințelor de pariere prin care banii bonus sunt transformați în bani reali.