Case de pariuri online cu bonusuri fără depunere

Ofertele promoționale reprezintă vârful de lance al fiecărei campanii de marketing. Casele de pariuri online se încadrează în regula generală, încercând să atragă noi clienți prin bonusuri generoase de bun venit.

De obicei, recompensa de bun venit constă în fonduri suplimentare în valoare egală cu un procent din primul depozit (sau din primele depozite succesive). Se mai acordă pariuri fără risc, pariuri gratuite sau cote mărite destinate exclusiv celor care își deschid cont. Există și o categrie aparte de bonusuri, cele fără depunere.

Ce sunt bonusurile fără depunere?

Bonusurile fără depunere sunt acele bonusuri pe care le primești după înregistrarea pe platformă, fără să fii nevoie să faci un depozit. Pentru a fi sigur că vei beneficia de ofertă, citește cu atenție „Termenii și condițiile”. Unii operatori condiționează acordarea acestei oferte de folosirea unui cod bonus la înscriere, alții o activează automat.

Este bine să te informezi și pentru a vedea care sunt cerințele de rulaj. Fiind vorba de fonduri fără depunere, este posibil ca transformarea banilor bonus în bani cash să fie o misiune dificilă. De exemplu, să fii obligat să rulezi de 50 de ori suma primită, într-un interval scurt de timp, pe cote mari.

Au fost, însă, și promoții cu cerințe mai lejere de rulaj. Ba chiar o agenție de pariuri online a oferit, la un moment dat, bonus fără depunere în bani cash. Acea ofertă nu mai este valabilă, dar poate reveni oricând. E bine să monitorizezi tot timpul piața și să profiți de cadourile făcute de casele de pariuri.

Bonus fără depunere Maxbet

În momentul scrierii acestor rânduri, Maxbet.ro oferă un bonus fără depunere în valoare de 50 de lei, pentru secțiunea eSport. Ca să beneficiezi de qcest bonus, trebuie doar să definitivezi procedura de verificare a identității (KYC). După ce ai trimis documentele solicitate, iar ele au fost validate de angajații operatorului, mergi în secțiunea rezervată bonusurilor și introduci codul 50ESPORTS.

Pentru a-i transforma în bani reali, cei 50 de lei trebuie rulați de 10 ori în termen de 30 de zile, doar pe evenimente din eSports (LOL, Dota2, Starcraft, FIFA, CS:GO, Overwatch) pe cote minime de 1.90 și maxime de 20.00, pentru pariurile single. Dacă vrei să plasezi bilete de tip acumulator care să conteze pentru rulaj, cota minimă per selecție trebuie să fie 1.40.

Nu poți retrage fondurile rezultate din rulajul bonusului decât după ce faci un prim depozit de minim 100 de lei.

Bonus fără depunere Admiral

Și Admiral te recompensează doar pentru că îți validezi contul, trimițând documentele solicitate în acest sens. După finalizarea procesurii KYC, fără să fie nevoie să efectuezi vreo depunere, primești 20 de runde gratuite la sloturi și 100 de lei bonus. Poți folosi rotirile gratuite pe unul dintre sloturile Book of Ra deluxe, Lucky Lady’s Charm deluxe sau Plenty of Fruit 40.

Banii bonus și câștigurile generate de rotirile gratuite trebuie rulați de 30 de ori înainte de a fi retrași.

La pariuri sportive, cotele cumulate ar trebui să fie de minim 2.00. Sunt luate în considerare doar pariurile de tip acumulator, cu trei sau mai multe selecții. Pariurile în sistem, pariurile simple și pariurile de tip acumulator cu două selecții nu contează pentru rulaj.

De asemenea, trebuie să știi că nu poți retrage bani înainte să efectuezi o primă depunere, dar aceasta este o regulă general valabilă pentru bonusurile fără depunere.