Bonusuri Case de Pariuri Online – Top 5 Oferte de bun venit

Casele de pariuri online au pregătit diverse bonusuri care oferă motive în plus jucătorilor să își deschidă cont sau prin care sunt recompensați clienții deja existenți.

Potrivit acestor criterii, ofertele promoționale se împart în două categorii principale: bonusuri de bun venit, acordate o singură dată unui client, și bonusuri ocazionale (periodice).

Prin „bonus”, ne referim la orice extracâștig care poate fi generat de un pariu plasat, fără ca pariorul să riște fondurile proprii (fondurile din balanța cash a contului): fonduri suplimentare, pariuri fără risc, pariuri gratuite, premii acordate în urma unor concursuri de pronosticuri. Acestea sunt bonusuri oferite pe platforma de pariuri sportive, dar sunt recompense și în secțiunile de cazino live, de poker sau de bingo.

Ce sunt bonusurile de bun venit?

Bonusurile de bun venit sunt beneficiile primite de parior cu ocazia deschiderii contului pe platforma unui operator de jocuri de noroc. De obicei, acestea sunt ofertele evidențiate pe prima pagină a platformei.

Cel mai des întâlnit bonus de bun venit îl reprezintă fondurile suplimentare egale ca valoare cu prima depunere, sau care dublează și chiar triplează prima depunere. Diferența între fondurile suplimentare și fondurile cash este că „banii bonus” nu pot fi retrași decât după îndeplinirea cerințelor de rulaj, care diferă de la o agenție la alta și de la o promoție la alta.

Ofertele se schimbă periodic, deci nu putem da un exemplu concret de bonus de bun venit, dar, de obicei, mesajul este următorul: „Primești 100% din valoarea primei depuneri în limita a x lei”.

Majoritatea agențiilor de pariuri sportive online oferă fonduri suplimentare. Mai mult, unii operatori adaugă la această ofertă și alte recompense, cum ar fi cotă mărită pentru o selecție indicată (de exemplu, o cotă de 2.10 se poate transforma în cota 11.00 pentru clienții noi) sau pariu fără risc, în limita unei mize precizate.

În unele cazuri, există un pachet de bun venit, adică ofertele se pot cumula (jucătorul care își deschide cont primește și fonduri suplimentare, și cotă mărită). În alte cazuri, pariorul are de ales o singură ofertă dintre mai multe variante.

Top 5 bonusuri de bun venit la casele de pariuri online

Cote-Pariuri recomandă următoarele bonusuri de bun venit oferite de top 5 cele mai bune case de pariuri online:

Cum alegi cel mai bun bonus la pariuri?

Cel mai mare bonus la pariuri, ca sumă, nu este întotdeauna și cel mai bun. Să spunem că o casă de pariuri online oferă un bonus de 600 de lei, dar pentru a încasa banii trebuie să rulezi fondurile suplimentare, plus prima depunere, de 10 ori, pe cote de minim 2.00. Așadar, dacă cineva depune 600 de lei, primește alți 600 de lei, dar are de rulat 1.200 de lei x 10 = 12.000 de lei, pe bilete care, pentru a conta în îndeplininirea rulajului, trebuie să aibă cote de la 2.00 în sus.

Eventual, condițiile de rulaj trebuie îndeplinite în maxim 10 zile de la creditarea banilor bonus.

În același timp, un alt operator online oferă un bonus de maxim 300 de lei. Pentru a transforma fondurile suplimentare în bani reali, cei 300 de lei trebuie rulați de 6 ori (în total 1.800 de lei), pe cote minime de 1.40, într-un termen de 30 de zile.

Care ofertă ți se pare mai bună? Evident, este vorba despre a doua. Dacă nu ești cel mai norocos parior de pe planetă, nu vei putea retrage niciodată cei 600 de lei oferiți de prima agenție de pariuri online. În schimb, condițiile de rulaj impuse de cel de-al doilea operator sunt cât se poate de accesibile.

Cum se activează bonusul

Pentru a fi sigur că vei beneficia de ofertă, trebuie să citești cu atenție secțiunea de Termeni și condiții. În primul rând, unele oferte se activează doar după introducerea unui cod promoțional, la înregistrarea pe platformă. Dacă omiți să introduci codul, nu primești fondurile suplimentare, sau nu poți beneficia de cota mărită, după caz.

În al doilea rând, se poate ca unele instrumente prin care îți alimentezi contul online să nu fie eligibile pentru promoție. Portofelele electronice sunt cele mai problematice metode de depunere în acest sens.

Alte tipuri de oferte promoționale

Așa cum am menționat la începutul acestui articol, există și bonusuri ocazionale, oferite clienților deja înregistrați pe platformă. Ele sunt generale sau personalizate, în funcție de rulajul jucătorului, fac parte dintr-o campanie promoțională sau marchează un eveniment sportiv important.

Ca și în cazul bonusurilor de bun venit, clientul trebuie să opteze pentru unele oferte. Pentru altele, nu este necesară optarea, ele activându-se automat.

Ofertele ocazionale implică rareori bani bonus. Ele constau, de obicei, în:

  • pariuri gratuite, care sunt de două feluri: FreeBet și FullBet. După îndeplinirea unor condiții (cum ar fi să mizeze minim 100 de lei pe un meci indicat sau pe evenimentele dintr-o competiție), jucătorul primește un pariu gratuit de o anumită valoare. Să spunem că pariul gratuit plasat este câștigător. Dacă este un FreeBet, pariorul primește în cont doar profitul (câștig – miză). Dacă este un FullBet, în contul pariorului intră tot câștigul. Aceste fonduri sunt cash.
  • pariuri fără risc. De exemplu, este oferit un pariu fără risc de 100 de lei, în anumite condiții. Dacă primul tău pariu cu miza 100 de lei este necâștigător, atunci miza este rambursată. Banii primiți înapoi pot fi cash – pot fi retrași imediat – sau bonus – trebuie îndeplinite cerințe de rulaj pentru a-i retrage.
  • cote mărite. Sunt diferite de cotele mărite oferite ca bonus de bun venit, în sensul că diferența față de cota reală nu mai este atât de mare, iar diferența de câștig este în bani reali, nu în bani bonus.
  • premii pentru concursuri de pronosticuri. Agențiile de pariuri de top organizează periodic concursuri de pronosticuri cu participare gratuită, pentru cei mai inspirați jucători. Premiile sunt greu de câștigat, dar sunt consistente, implicând de regulă bani reali.

Pe platformele de cazino online, bonusurile de bun venit constau tot în fonduri suplimentare. Diferența este că bonusurile ocazionale sunt rotiri gratuite, token-uri pentru turnee de poker, vouchere pentru jocuri de bingo sau alte premii-surpriză, cum ar fi o vacanță de vis.

Oferte Speciale Octombrie