Betfair: Ghid Bonus 500 RON, Recenzie & Păreri 2020

Vezi cum poți obține bonusul de bun venit de la Betfair de 500 RON, de ce merită să încerci această casă de pariuri și ce păreri au utilizatorii despre ea – toate în recenzia noastră despre Betfair, actualizată la zi pentru 2020.

Ghid activare bonus de bun venit la Betfair – 500 RON

Betfair oferă un bonus pentru clienți noi de până la 500 RON. Pentru fiecare 5 pariuri de minim 50 RON primești un bonus de 100 RON, iar această promoție poate fi reactivată de 5 ori, ceea ce înseamnă că poți obține bonus de maxim 500 RON.

Iată cum poți activa acest bonus pas cu pas:

 1. Activează oferta folosind acest link.
 2. Apasă pe butonul de “Înregistrați-vă acum”.
 3. Completează informațiile legate de nume, sex, adresă, adresă e-mail etc. apoi apasă pe butonul înregistrați-vă acum.
 4. Adăugă fonduri folosind un card bancar sau o altă metodă de depunere dorită.
 5. Plasează 5 pariuri simple de cel puțin 50 RON pe orice eveniment din Sportsbook la o cotă de minim 1.50
 6. După ce au loc evenimentele de pe cele 5 pariuri, vei primi în maxim 24 de ore un bonus de 100 RON.
 7. Poți paria alte 5 pariuri pentru încă 100 RON și tot așa până ce atingi limita de bonus de 500 RON.

Folosind linkul de mai sus se va insera automat un cod promoțional necesar pentru activarea bonusului.

Despre Betfair

Betfair este una dintre agențiile de pariuri online aflate în topul preferințelor românilor, fiind singurul operator licențiat de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc care are și platformă de Exchange – Betfair Exchange (pariuri în contrapartidă).

Fondată în anul 2000 de britanicii Andrew Black și Edward Wray, cu gândul de a oferi jucătorilor o platformă unde să parieze pe cote corecte, compania a avut o ascensiune rapidă. În prezent, este cotată la bursă, are un rulaj săptămânal de peste 50 de milioane de lire sterline și oferă cadrul în care pariază unii contra celorlalți peste 4 milioane de jucători înregistrați.

În această recenzie, oferim răspunsuri la întrebările pe care și le-ar pune un parior care analizează oportunitatea de a-și deschide cont pe Betfair.ro.

Este un operator serios?

Până acum nu am găsit nicio părere contrară. E greu de crezut că ar fi ajuns la un asemenea nivel dacă nu era un operator serios. Mai mult decât atât, cei care cunosc foarte bine industria la nivel global susțin că Betfair este cea mai bună dintre agențiile care au platformă de Betting Exchange, deci pariorii români se pot considera privilegiați că au acces la ea.

La fel de bine se poate paria și în secțiunea Sportsbook, care este similară cu cea de pariuri sportive a unui operator clasic.

Cum este interfața?

Pagina de intrare pe site are un design simplu, cu o cromatică dominată de gri, portocaliu și negru. În partea de sus, este un meniu orizontal, cu secțiunile pricipale ale platformei (Exchange, Sportsbook, Vegas și Live Casino), plus butoanele de logare și de înregistrare. În partea de jos, sunt evidețiate cele mai interesante oferte promoționale valabile în ziua respectivă. Nimic strident, nimic complicat.

Dacă ați jucat la alte agenții de pariuri online, veți vedea că singura diferență majoră este la nivelul secțiunii Exchange, acolo unde fiecărei opțiuni de pariere îi sunt asociate două cote: una pe o coloană roz și una pe o coloană albastră. Vom reveni asupra acestui aspect.

Care sunt pașii de urmat pentru a paria?

Procesul de înregistrare, început prin click pe butonul „Înregistrați-vă acum”, din dreapta sus, se parcurge rapid. O dată încheiat, pe ecran apare o fereastră în care jucătorul este invitat să efectueze o primă depunere. Momentul alimentării contului poate fi amânat, însă nu puteți paria dacă balanța este pe zero.

Pentru a plasa un pariu pe Sportsbook, dați click pe săgeata din stânga ecranului, care precede meniul orizontal superior. Pe ecran vor fi afișate toate sporturile din ofertă. Alegeți sportul, apoi țara și competiția (în cazul fotbalului) sau direct competiția, în cazul altor sporturi.

Pentru a vedea toate opțiunile de pariere pentru un meci, dați pe semnul „>”, din dreapta cotelor principale. Dați click pe cota aferentă selecției dorite. În dreapta sus a ecranului va apărea un bilet virtual care este plasat prin click pe butonul „Plasează pariuri”. Se pot pune bilete single, combinate pe același eveniment, multiple simple, multiple în sistem sau cu baze.

În secțiunea „Exchange”, sporturile sunt selectate din meniul vertical afișat în partea stângă. Așa cum spuneam, sunt două cote pentru fiecare selecție: pe coloana roz sunt cotele de care beneficiază cei care mizează că evenimentul nu se va produce, iar pe coloana albastră sunt cotele pentru cei care pariază că evenimentul va avea loc.

Ce alte bonusuri și promoții există?

Betfair are oferte promoționale pentru clienții noi și oferte zilnice sau săptămânale.

În momentul scrierii acestor rânduri, primul pariu plasat pe Exchange este fără risc, în limita a 150 lei. De asemenea, cine își deschide cont folosind un cod bonus primește fonduri suplimentare de 100 de lei dacă plasează 5 pariuri simple pe Sportsbook cu miza minimă 50 de lei. Fiecare parior poate beneficia de cinci ori de respectiva ofertă.

Clienților noi li se oferă și cote mărite pe Sportsbook, pentru anumite meciuri. Puteți avea parte de câștiguri extra substanțiale, dar este important să citiți cu atenție secțiunea „Termeni și condiții”.

Pe Sportsbook, în fiecare săptămână, pariorii primesc un pariu gratuit de 25 de lei dacă plasează un pariu de tip acumulator cu miza minimă 75 de lei și cota minimă 4.00, plus un pariu gratuit egal cu valoarea primului pariu combinat cu cota minimă 5.00 (până la 125 de lei).

Acest operator organiza și un concurs de pronosticuri sportive cu participare gratuită „Golden Goals”, cu marele premiu de 1.000.000 de lei! În acest moment, concursul este întrerupt, dar poate reveni o dată cu reluarea tuturor competițiilor majore.

Cât de bună este oferta sportivă?

Oferta sportivă este ok, pentru pariorii care nu au pretenții extravagante. Sunt 29 de domenii pe care se poate juca, dintre care 26 de sporturi, inclusiv curse de cai și de ogari.

Ca și opțiuni de pariere, oferta este satisfăcătoare, în sensul că sunt multe selecții pentru rezultat, cartonașe, goluri sau metoda prin care se înscrie. Nu vorbim, însă, de cea mai bună ofertă sportivă de pe piață.

Cote pariuri Betfair live

Iată câteva exemple de cote oferite de Betfair meciuri live sau ce urmează să înceapă curând:

Exchange și Sportsbook sunt două piețe total diferite, pentru că în primul caz cotele sunt stabilite de pariori, iar în cel de-al doilea sunt stabilite de bookmaker. Raportat la ceilalți operatori clasici, cotele de pe Sportsbook sunt la un nivel bun, în special pentru extra fotbal.

Betfair are și o rubrică zilnică de cote mărite pentru pariuri single și pariuri combinate (pe coloana din dreapta ecranului, cum intrați pe Sportsbook).

Există aplicație pentru pariuri mobile?

Da, există. Nu una, ci două, separat pentru Exchange și Sportsbook, care pot fi instalate atât pe Android, cât și pe iOS. Se remarcă opțiunea ”Price Rush”, prin care jucătorul beneficiază de cote mărite atunci când acestea apar pe platforma de exchange. Din aplicație se poate vedea cât s-a pariat pe fiecare meci sau opțiune.

Opțiunea de cash out

Așa cum vom regăsi în lista de păreri de mai jos, Betfair are o opțiune extrem de interesantă – Cash out – fiind una dintre primele case de pariuri online ce au implementat-o la nivel global.

Această opțiune îți oferă posibilitatea de a finaliza un pariu înainte ca evenimentul pe care ai pariat să se finalizeze, indiferent că ai un câștig sau o pierdere. Betfair îți va calcula potențialul câștig (sau pierdere) în timp real pe baza cotelor live și îți va oferi opțiunea să faci cashout.

Păreri ale pariorilor despre Betfair

Am căutat pe facebook și pe App Store recenzii despre Betfair și am găsit următoarele păreri:

Foarte bun cu multe opțiuni de pariere! – AFILON

Perfectă. O aplicație ușor de utilizat! – C. Mihail

Cash out este o opțiune destul de interesantă… mai ales când ai multe bilete pierdute la un meci. Țineți-o tot așa. – florinel

Cea mai complexă aplicație, cea mai devrsificată, cele mai multe opțiuni de pariere, dar totodată și foarte bine optimizată pentru mobil. Recomand cu încredere! – don_utzzy

Aplicația este super ok, dar singurul lucru care nu mi-a plăcut este că bonusurile câștigate nu le poți retrage, de exemplu eu am luat 350 RON bonus și mă obligă să-l joc, n-ar fi asta o problemă, dar măcar de știam. – shuadt

Metode de depunere / depozit

Betfair oferă următoarele metode pentru a face depuneri / depozita bani:

 • Card (instant): minim 40 RON, 0 comisioane.
 • Skrill / Neteller (instant): minim 70 RON, 0 comisioane.
 • Paysafecard (instant): minim 25 RON, 0 comisioane.
 • Transfer bancar (2-5 zile): minim 60 RON, 0 comisioane.

Betfair nu percepe nicio taxă pentru aceste metode de depuneri, însă este posibil ca partenerul sau banca pe care o veți folosi să perceapă un anumit comision.

Retragere bani: metode și durată

Puteți retrage bani la Betfair folosind următoarele metode:

 • Card (2-3 zile): minim 40 RON.
 • Skrill / Neteller (1-2 zile): minim 70 RON.
 • Transfer bancar (2-5 zile): minim 60 RON.

Program suport clienți

Pariorii din România pot vorbi live cu cineva din echipa Betfair în intervalul 11:00 – 20:00 în orice zi lucrătoare folosind următoarele canale:

 • Telefon: +40 21 589 1349
 • E-mail: [email protected]
 • Live chat: opțiune valabilă doar după ce te loghezi

Concluzie – Puncte Pro & Contra

Nu există agenție de pariuri online care să fie considerată perfectă de toată lumea. Fiecare platformă are plusuri și minusuri, față de celelalte.

Evident, cel mai mare plus este existența platformei de Betting Exchange, cu tot ce derivă din specificul bursei de pariuri (cote corecte, pariuri de valoare, posibilitatea de a face trading, posibilitatea de a paria pe absolut orice eveniment cât timp se găsește cineva care să mizeze în contrapartidă, CashOut pentru orice pariu).

Apoi, Betfair este singurul operator licențiat care transmite în streaming video live curse de cai și de ogari. Sunt oferite transmisiuni din 13 sporturi.

Ca și minusuri, am menționa lipsa unui buton de căutare pe site. Un meci nu poate fi accesat decât parcurgând meniul, care poate fi considerat greoi. Nu există opțiunea de a paria pe linii asiatice, iar aplicațiile pentru dispozitivele mobile nu sunt cele mai rapide de pe piață.

Atenție: Betfair percepe un comision la pariurile câștigate pe platforma de Exchange, ceea ce poate fi descurajant pentru unii dintre cei care ar dori să își deschidă cont.

În concluzie, Betfair este unul dintre operatorii de top licențiați pe piața românească, având atuul platformei de pariuri în contrapartidă. Are și plusuri, și minusuri, dar, per ansamblu, este o agenție de pariuri sportive online care merită luată în considerare dacă doriți să vă deschideți un nou cont.

Oferte Speciale Octombrie