Cod Promo Betano: 100% Bonus până la 500 RON (2020)

Trebuie să folosești un cod promo atunci când te înregistrezi la Betano? Află cum să obții 100% bonus până la 500 RON la prima depunere atunci când îți faci un cont nou.

Betano este o casă de pariuri recomandată de echipa noastră, având printre cele mai mari cote oferite de agențiile românești, iar jucătorii noi pot obține un bonus exclusiv ce dublează prima depunere în limita a 500 RON.

Cod promo Betano 2020

Atunci când te înregistrezi, vei vedea că există un câmp pentru cod promo din offline după ce ai completat câmpurile cu informații despre tine, adresa de e-mail, user, parolă etc. Nu este însă nevoie de niciun cod, tot ce trebuie să faci pentru a activa bonusul este să dai click pe butonul de mai jos:

Ce trebuie să știi despre promoția de 500 RON

După ce ai activat bonusul folosind butonul de mai sus, vei primi automat după ce te înregistrezi dublul primei depuneri. Suma minimă pe care o poți primi este de 25 RON, iar cea maximă de 50 RON.

Te poți folosi de bonus după ce ai rulat o dată depunerea inițială, iar pentru retragere trebuie să rulezi bonusul și de 5 ori la cote de cel puțin 1.65.

Oferte Speciale Octombrie