Top Aplicații Pariuri Sportive pentru telefon Android/iPhone

În urmă cu zece ani, posibilitatea de a plasa pariuri sportive de pe dispozitive mobile, de oriunde te-ai fi aflat, părea o utopie. În prezent, este ceva absolut normal să pariezi de pe telefon.

Un studiu recent indică faptul că aproximativ 80% dintre pariorii online obișnuiesc să plaseze bilete prin intermediul „mobilului”. În acest context, lansarea unei aplicații dedicate a devenit o prioritate pentru operatorii de jocuri de noroc.

Cele mai descărate aplicații sunt cele pentru pariuri sportive, dar există și aplicații speciale pentru cazino online și pentru poker.

Cum alegi cea mai bună aplicație de pariuri sportive?

Nu se poate spune că o anumită aplicație este cea mai bună de pe piață. Aprecierea este pur subiectivă, în funcție de preferințele de pariere ale fiecăruia. Se poate ca un soft care este pe placul unui parior să nu fie la fel de apreciat de către un alt parior.

Pentru a alege aplicația de pariuri mobile ideală, este bine să cunoști ce oferă toate aplicațiile de top de pe piață. Acest articol îți va fi foarte util în acest sens. Am ales aplicațiile lansate de cinci case de pariuri online populare în rândul jucătorilor români. Îți vom prezenta prin ce se evidențiază fiecare.

Aplicații vs siteuri de pariuri pentru mobil

Înainte de a trece în revistă cele mai apreciate softuri dedicate, se cuvine să ne lămurim dacă merită să descarci și să instalezi o aplicație de pariuri sau dacă e mai avantajos să joci din browser. Toți operatorii și-au optimizat site-urile pentru ecrane mici, cum sunt cele de telefon sau de tabletă.

Aplicațiile se încarcă mai repede, îți trimit notificări pe ecranul principal al telefonului, le poți seta să funcționeze conform preferințelor tale, te „ispitesc” prin oferte promoționale. De exemplu, primești un pariu gratuit de o anumită valoare pentru primul pariu plasat prin intermediul aplicației. De partea cealaltă, unele softuri nu funcționează la capacitate maximă pe aparate de generație mai veche.

Site-urile sunt toate optimizate, așa cum am spus. „Își fac treaba”, dar pe mobil nu oferă același „betting experience” ca o aplicație.

Cum se descarcă și se instalează o aplicație de pariuri sportive?

Sunt de urmat pași diferiți pentru instalarea aceleeași aplicații, în funcție de sistemul de operare al dispozitivului. Majoritatea covârșitoare a telefoanelor și tabletelor funcționează pe Android sau pe iOS.

Dacă ai un telefon sau o tabletă cu Android, atunci trebuie să intri pe site-ul de pariuri și să descarci aplicația. Apoi, în „Setări”, la „Securitate”, trebuie să bifezi „Surse necunoscute”. După aceea, poți instala fără probleme softul, te loghezi și pariezi.

Dacă ai un iPhone sau un iPad, descarci aplicația direct din App Store și o instalezi.

Top cele mai bune aplicații pariuri pentru telefon

Potrivit voturilor pariorilor români, în topul celor mai bune aplicații pentru telefon sunt cele de la Betfair, Betano, Unibet, Superbet și Fortuna.

Aplicație Betfair

 • Betting Exchange și Sportsbook
 • Compatibilă Android și iOS
 • Cash-Out pentru orice meci
 • Live Streaming

Betfair este singurul operator licențiat în România care are și platformă de Betting Exchange. Această caracteristică se regăsește și în serviciile pentru dispozitive mobile. Sunt două aplicații diferite: una pentru pariuri în contrapartidă și una pentru pariuri sportive clasice.

Oferta sportivă este similară cu cea de pe PC, atât pre-meci cât și live, iar opțiunea Cash-Out se poate folosi pentru orice meci pe Exchange, ca și pe site. Se pot efectua depuneri și se pot comanda retrageri de fonduri direct din aplicație. Este de menționat opțiunea „Bet Rush”, care plasează biletul pe cele mai mari cote disponibile în acel moment pe platforma de Exchange.

Mai mulți pariori au scris pe forumuri că aplicația nu este cea mai rapidă de pe piață.

Aplicație Betano

 • Mai inovativă pentru iOS
 • Plasare pariu prin comandă vocală
 • Alimentare și retragere de fonduri
 • Rămâi logat permanent

Betano a lansat o aplicație pentru iOS și una pentru Android, iar prima este mult mai performantă. De fapt, este considerată în continuare cea mai inovativă de pe piață, deși a trecut ceva timp de când a fost prezentată.

Prin ce se remarcă aplicația Betano pentru iPhone și iPad? În primul rând, prin funcția „Talk n’ Bet – Pariuri prin comandă vocală”. Poți plasa pariuri pe câștigător în meciuri de fotbal sau de tenis dictând mai întâi miza și apoi numele echipei pe care pui banii. Nu mai trebuie să parcurgi meniul pentru a ajunge la meciul dorit.

Alte funcții specifice utile pentru pariori sunt Smart Notification (primești notificare pe ecranul principal al telefonului despre evenimentele care se petrec în meciul pe care ai pariat), Share & Bet (poți distribui biletele plasate pe rețelele sociale), Watch & Bet (urmărești în direct mii de evenimente sportive în ficare an, dacă nu ai balanța contului pe zero), Speedbet (plasezi biletul în numai 2 secunde). În plus, rămâi logat permanent în aplicație, dacă dorești acest lucru.

Aplicație Unibet

 • Compatibilă cu Android și iOS
 • Serviciu de video streaming live
 • Action Betting
 • Pariuri pe meciuri favorite

Atât pentru Android, cât și pentru iOS, aplicația Unibet oferă acces de pe mobil la toate evenimentele sportive și opțiunile de pariere disponibile pe PC, inclusiv la serviciul de video streaming live și la o marjă largă de linii asiatice.

Acest operator transmite anual 72.000 de evenimente sportive, printre care meciuri din competiții fotbalistice europene de prim plan și din NBA. Un alt „feature” de menționat este opțiunea „Action Betting”, prin care pariul este plasat în câteva secunde, pentru o miză prestabilită.

Pariorii care dețin dispozitive de generație mai veche pot avea dificultăți în folosirea acestui soft.

Aplicație Superbet

 • Ofertă pre-meci și live integrală
 • Posibilitatea de a scana un bilet offline
 • Acces la statistici pentru fiecare meci
 • Serviciu de relații cu clienții

Întreaga ofertă premeci și live de pe PC este disponibilă și pe aplicația pentru pariuri mobile, care are unele trăsături originale, derivate din prezența Superbet și în piața offline. De exemplu, poți scana un bilet plasat la o casă de pariuri terestră a respectivului operator și afli instant statutul fiecărei selecții.

O altă facilitate interesantă este aceea că poți afla ce meciuri sunt transmise la televizor. În rest, poți adăuga la favorite echipe sau competiții; primești notificări personalizate când se acordă un cartonaș, un penalty sau când se termină repriza; te poți documenta pentru analizarea meciurilor cu ajutorul statisticilor aferente fiecărei partide. Tot prin intermediul aplicației, ai posibilitatea să contactezi serviciul de relații cu clienții.

Aplicație Fortuna

 • Ofertă sportivă ca pe PC
 • Funcție de Touch ID
 • Plasezi un bilet din două atingeri
 • Știi în permanență unde se află mingea

Lansată pe piață în urma softurilor prezentate mai sus, aplicația celor de la Fortuna a încercat să vină cu unele noutăți. Printre ele, funcția „Touch ID”, prin care te conectezi în cont prin simpla atingere a ecranului dispozitivului mobil.

Cu două atingeri poți plasa un bilet, ceea ce este important atunci când pariezi live (oferta sportivă este aceeași cu cea de pe PC, pentru live și premeci). Prin „Match tracker”, ești informat în permanență despre ce se întâmplă în partida selectată, chiar și despre deplasarea mingii în teren. Nu lipsesc statisticile, notificările personalizate și serviciul de video streaming live.

Fiecare aplicație are ceva în plus și ceva în minus față de cele lansate de alți operatori. Poți afla care este cea mai bună pentru tine încercându-le pe toate.

Oferte Speciale Octombrie