Cele mai bune case de pariuri online – TOP 2021

  • Am analizat agențiile licențiate ONJN în funcție de cote, bonusuri și oferta generală.
  • Per total, cele mai bune case de pariuri online sunt Betfair, Betano și Unibet.
  • Betfair are cote foarte bune și cel mai simplu de activat bonus de bun venit (recomandăm pentru începători).
  • Betano și Unibet au oferta mai largă și bonusuri speciale pentru clienții fideli (recomandăm pentru avansați).
  • Activează bonusurile și află mai multe detalii despre siteurile recomandate mai jos.

Cauți cele mai bune case de pariuri online din 2021? Ai ajuns unde trebuie. Echipa Cote-Pariuri.ro te va ajuta să compari siteurile de pariuri licențiate de ONJN, bonusurile, cotele și facilitățile principale oferite de acestea. Aruncă o privire peste lista cu top case de pariuri și alege agenția care ți se potrivește. Spor la pariat!

 AgențieBonus 
1100 LEI pariu fără risc, miza returnată cash
Depunere minimă: 25 LEI. Fără condiții de cotă / rulaj.

Se aplică T&C. +18. Recenzie Betfair.

Deschide cont
2100% până la 500 LEI
Depunere minimă: 25 LEI. Cotă minimă: 1.65. Rulaj: x5.

Se aplică T&C. +18. Recenzie Betano.

Deschide cont
3100% până la 300 LEI + 100 rotiri gratuite
Depunere minimă: 25 LEI. Cotă minimă: 1.40. Rulaj: x8.

Se aplică T&C. +18. Recenzie Unibet.

Deschide cont
4100% până la 555 LEI
Depunere minimă: 40 LEI. Cotă minimă: 1.70. Rulaj: x10.

Se aplică T&C. +18. Recenzie Sportingbet.

Deschide cont
5100% până la 500 LEI
Depunere minimă: 25 LEI. Cotă minimă: 1.50. Rulaj: x4.

Se aplică T&C. +18. Recenzie Fortuna.

Deschide cont
6Până la 500 LEI
Depunere minimă: 20 LEI. Cotă minimă: 1.60. Rulaj: x6.

Se aplică T&C. +18. Recenzie Superbet.

Deschide cont
7Freebet de 500 LEI.
Depunere minimă: 5 LEI. Cotă minimă: 1.50. Fără condiții de rulaj.

Se aplică T&C. +18. Recenzie Netbet.

Deschide cont
8Până la 700 LEI
Depunere minimă: 50 LEI. Cotă minimă: 1.85. Rulaj: 1x.

Se aplică T&C. +18.

Deschide cont
9Free bet 150 LEI + 200% profit boost
Depunere minimă: 30 LEI. Cotă minimă: 1.50. Rulaj: 1x.

Se aplică T&C. +18.

Deschide cont

Pentru fiecare bonus se aplică T&C. Principalele condiții ce trebuie analizate sunt cele legate de rulaj: pentru a putea încasa și retrage bonusul, trebuie să faceți o depunere minimă, iar apoi să rulați acel bonus prin pariuri pe evenimente la cote minime. Rulajul se calculează prin înmulțirea valorii pariurilor. De exemplu, un rulaj de 5x necesar pentru păstrarea bonusului de 100 RON înseamnă că trebuie să pariați în total de 500 RON.

Dacă deja ai cont la aceste agenții, vezi care sunt cele mai noi case de pariuri online licențiate în România.

Află mai multe detalii despre ofertele de bun venit pe pagina Bonusuri Pariuri, iar dacă ești interesat de pariuri pe telefon, vezi topul nostru de Aplicații pariuri pentru Android/iPhone.

Ce trebuie să știi despre casele de pariuri online

Înainte de toate, este important să vedem ce înseamnă o casă de pariuri și cum funcționează. Denumite uneori ca agenții, site-uri sau organizatori de jocuri de noroc, acești operatori se specializează în pariurile online, ce pot avea loc pe sporturi precum fotbalul, tenisul, handbalul, esports sau orice altă disciplină aprobată de ONJN – Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, precum loto. Cu cât un eveniment este mai urmărit, cu atât oferta de pariuri va fi mai largă datorită interesului ridicat. Cu toate acestea, poți paria și pe meciuri din ligi inferioare (precum Liga a 2-a din România), diferite evenimente esports organizate în Asia sau America sau chiar pe loterii internaționale.

Casele de pariuri oferă cote ce sunt calculate în funcție de probabilitatea unui eveniment de a se întâmpla (vezi explicații legate de cote & probabilități). Atunci când pariezi pe aceste cote, ai șansa de a câștiga o anumită sumă de bani. Se spune că cele mai bune case de pariuri online sunt acelea ce oferă cele mai mari șanse de câștig, deci, cele mai mari cote.

Există și case de pariuri de tip Exchange, ce oferă posibilitatea jucătorilor de a paria între ei. Singura astfel de agenție licențiată în România este Betfair Exchange.

Cum piața de pariuri online din România este reglementată de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, fiecare site trebuie să obțină licența ONJN clasa I pentru a putea accepta jucători într-un mod legal. Fiecare agenție regăsită în acest articol deține o astfel de licență, iar lista completă poate fi regăsită pe site-ul ONJN aici.

Cum decizi care sunt cele mai bune case de pariuri?

Deoarece există zeci de agenții pe piața de pariuri sportive, poate fi destul de greu să decizi care este cea mai bună. Tocmai din acest motiv am decis să creăm un top cu cele mai bune case de pariuri, încercând să fim cât putem de obiectivi și raționali. Poți vedea acest top mai sus. Dacă însă nu ești lămurit ce să alegi, ce criterii ar trebui să iei în considerare înainte de a te înregistra la un site?

Cel mai important aspect sunt cotele. Cu cât cotele sunt mai mari, cu atât potențialul câștig al pariurilor plasate de tine este mai ridicat. Casele de pariuri care oferă cele mai bune cote vor fi mereu în topul preferințelor unui parior. Faptul că există sporturi unde diferențele de cote sunt mari ne-a determinat să dezvoltăm proiectul Cote-Pariuri.ro, unde poți compara ultimele cote la cele mai importante evenimente sportive.

În funcție de cote este determinată și marja de profit a caselor de pariuri. Cu cât cotele sunt mai mari, cu atât marja de profit luată de agenții este mai mică, iar payout-ul pentru parior mai mare. Iată spre exemplu ce marjă de profit au avut casele de pariuri din România anul trecut:

Al doilea aspect ca importantă este reputația unui site de pariuri. Pe lângă faptul că el trebuie să fie licențiat de către ONJN, fiind ilegală parierea la agenții ce nu dețin o licență, recomandăm să te înregistrezi la un operator care are o reputație bună și despre care nu ai auzit că ar avea probleme cu interfața, aplicația sau serviciul de clienți. Astfel, am adăugat în topul celor mai bune case de pariuri online doar pe acelea despre care am auzit păreri bune și nu au o reputație pătată de diferite incidente.

Un alt criteriu îl reprezintă bonusul de bun venit. Contrar opiniei populare, nu bonusul cel mai mare este cel mai atractiv, ci cel mai simplu de activat. Bonusurile mari vin de obicei cu condiții de rulaj exagerate, fapt pentru care recomandăm să alegeți casa de pariuri cu promoția cea mai ușor de revendicat pentru conturile noi înregistrate. La ce trebuie să te uiți mai exact? Condițiile de rulaj, limita de timp pentru activare și restricții legate de retragerea potențialului câștig de pe urma bonusului de bun venit. Uneori poți folosi și coduri promoționale ce oferă un bonus special față de cel standard. Consultă următoarele articole pentru detalii:

Pe lângă acestea, mai există și alte aspecte care te pot ajuta să te decizi ce casă de pariuri să alegi. Spre exemplu, topul nostru a fost creat luând în considerare oferta de pariuri, cât de simplu este să pariezi live sau să faci cash out, interfața de web/mobil și aplicația pentru telefon. Cu cât o agenție excelează la aceste criterii, cu atât merită să fie mai sus în top.

Combinând toți acești factori am creat un top al celor mai bune case de pariuri online care să ajute pariorii începători să facă o alegere înțeleaptă legat de agenția pe care o vor alege.

Cele mai populare siteuri de pariuri din România

Iată care sunt cele mai vizitate case de pariuri online din România, conform SimilarWeb, cea mai bună unealtă de analizat traficul siteurilor web:

Ce metode de depunere acceptă agențile de pariuri de top?

Casele de pariuri menționate în acest top acceptă următoarele metode pentru a depune/retrage bani:

  • Card / transfer bancar – depunerile și retragerile prin card și prin transfer bancar sunt cele mai utilizate la pariuri în România. Fiecare agenție online respectă protocoale de securitate pentru a proteja datele confidențiale, atât cele personale, cât și cele legate de card/plăți. Astfel, poți face un depozit în siguranță prin card sau poți să faci un transfer folosind aplicațiile de homebanking / mobil.
  • E-wallet-uri – o altă metodă destul de folosită o reprezintă portofelele virtuale precum Paypal, Skrill sau Paysafecard. Trebuie însă să verifici condițiile fiecărui promoții atunci când te înregisrezi, deoarece unele case de pariuri nu oferă bonusul de bun venit pentru depunerile prin e-wallet-uri.
  • Direct în agenție – operatorii ce au agenții fizice oferă posibilitatea de a merge direct la o agenție stradală pentru a alimenta contul online cu bani.

Ultimele noutăți despre casele de pariuri online

Întrebări frecvente

Pot paria online în siguranță?

Da, poți paria în siguranță atât timp cât alegi o casă de pariuri online licențiată de ONJN și ce într-unește criterii de bază de securitate precum encripția SSL și protecția datelor personale.

Cum aleg o casă de pariuri online?

Cele mai importante criterii pentru a alege o casă de pariuri online sunt: cotele (cu cât sunt mai mari, cu atât poți câștiga mai mult), reputația (stai departe de agențiile ce nu primesc păreri bune din partea pariorilor), bonusul de bun venit (cât de simplu poate fi revendicat), opțiunea de paria live și de a face cashout.

Care sunt cele mai populare site-uri de pariuri?

Cele mai populare site-uri de pariuri în decembrie 2020 după numărul de vizitatori sunt: Superbet (3.7M), Betano (3.3M) și Unibet (2.4M).

Cum plasez primul pariu online?

După ce ai ales casa de pariuri, trebuie să te înregistrezi prin crearea unui user și introducerea datelor personale. Apoi va fi nevoie să faci un depozit (poți folosi card, ewallet-uri sau transfer bancar) și să îți verifici contul prin trimiterea unei copii a unui act de identitate caselor de pariuri. În acest moment poți plasa primul pariu prin alegerea unui eveniment sportiv, cota și suma pe care vrei să pariezi.

Cum pot face depuneri și retrageri?

Cel mai simplu și rapid mod de a depune bani este prin card, însă poți folosi și transferuri bancare, e-wallet-uri sau chiar direct în agențiile stradale (doar pentru unele case de pariuri).

Merită să mă înregistrez la mai multe case de pariuri?

Merită doar dacă plasezi multe pariuri într-o săptămână, deoarece vrei să fii sigur că alegi cele mai bune cote, pentru a putea avea cel mai mare câștig potențial posibil. Dacă însă nu pariezi foarte des, o casă sau două pot fi de ajuns. Singurul alt motiv pentru care merită să te înregistrezi și la alte agenții este obținerea unui nou bonus sau încercarea de facilități noi oferite de acestea.